BK MLADÁ BOLESLAV

SOUTĚŽ: Známe vítěze!

1. 3. 2012
Autor: Redakce
M l. B o l. - Už podruhé uspořádal BK Mladá Boleslav fotografickou soutěž pro fanoušky, kteří touží ukázat, jak moc fandí boleslavskému hokeji a ještě navíc vyhrát víc než zajímavé ceny. Jednadvacet z vás se rozhodlo zúčastnit se, zabojovat a především podpořit - proto ještě než padnou jakákoliv slova o vítězích a poražených, je nezbytné všem poděkovat za jedinečné a osobité příspěvky!

Konečné pořadí veřejného hlasování:

1. místo – Zuzana Krétová (foto č. 8) – 792 bodů

2. místo – Ivana Křováčková (foto č. 9) - 565 bodů

3. místo – Daniel Čápová (foto č. 2) – 543 bodů

Vítěz hráčů BK Mladá Boleslav:

Stejně jako ve veřejném hlasování, i v kabině se strhlo velké drama o to, kdo se nakonec 11. března v utkání s Karlovými Vary postaví společně s hráči na střídačku. Nakonec zvítězila fotografie s heslem "Stojíme vám po boku!" - v tomto případě skutečně doslova.

Zuzana Rajtrová (foto č. 14)

Vyhlášení vítězů a předání cen:

Slavnostní vyhlášení a předání cen proběhne v neděli 11. března před začátkem utkání s týmem HC Energie Karlovy Vary. Tehdy se také dozvíte, kterého z boleslavských hokejistů si Zuzana Krétová vybrala na své "hokejové popovídání" nad něčím dobrým a tehdy také stráví Zuzana Rajtrová zápas na střídačce.

Vítězové budou kontaktováni klubem.

Ostatním zúčastněným ještě jednou děkujeme a srdečně je 11. března také zveme na hokej, protože pro VŠECHNY zúčastněné, tedy vítěze i poražené, budou na pokladně čekat 2 vstupenky ZDARMA, které si mohou vyzvednout na své jméno.