BK MLADÁ BOLESLAV

Zástupci fanklubu byli v kabině. Vyříkali jsme si to, řekl předseda Daniel Váně

4. 4. 2012
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Nedělní stávka boleslavského kotle poněkud rozčeřila jinak klidné a spolehlivé vody ve vztazích mezi fanoušky a hráči Bruslařského klubu. Vyvolala napětí, které však rozhodně nebylo cílem ani jedné zúčastněné strany a jako nejlepším řešením se tak jevilo vyříkat si vše z očí do očí. Právě proto navštívili dva šéfové oficiálního fanklubu Daniel Váně a Petr Hanoušek přímo boleslavskou kabinu.

"Cílem našeho nedělního konání bylo dát najevo, že se nám nelíbí výkony boleslavských hráčů. Všechno, co jsme si od toho slibovali, bylo pouze to, že kluky motivujeme a nakopneme. Nic víc jsme nechtěli," řekl předseda fanklubu Daniel Váně poté, co kabinu opustil. "Plánovali jsme to pouze jako jednorázovou akci, nikdy jsme neměli v úmyslu udělat z toho dlouhodobější záležitost."

A přesně takhle to také hráčům řekli. "Vzali to. Řekli jsme si, že za tím uděláme tlustou čáru, a že pojedeme dál – oni na ledě, my v kotli a na tribunách." Ze strany fanoušků se tedy nic nemění, v nejtěžších zápasech sezony jsou připraveni za svým týmem stát. Hráči Bruslařského klubu zase přislíbili stoprocentní výkon. "Mám z našeho setkání dobrý dojem, beru to jako pozitivní věc," zakončil Daniel Váně.