BK MLADÁ BOLESLAV

Další dva hráči ztuží boleslavský útok

1. 6. 2012
Autor: Štěpán Tomš
M l. B o l. - Vedení hokejového klubu se podařilo přivést do týmu další dvě posily. Jsou jimi útočníci Martin Koudelka a Radek Procházka. Oba byli volnými hráči a k boleslavskému týmu se už připojili. Koudelkovi skončila smlouva v prvoligovém Hradci, Procházka se vrací do Čech po krátkém působení v polské Osvětimi.
Martin Koudelka
fotografie: www.hchk.cz
Radek Procházka
fotografie: Michal Eger, www.hc-kometa.cz

Šestatřicetiletému Martinu Koudelkovi skončila smlouva v Hradci Králové, v minulosti nastupoval například za tehdejší Pojišťovnu Pardubice. V sezóně 2010/2011 přispěl v Třinci k zisku extraligového titulu.

Čtyřiatřicetiletý Radek Procházka působil během své kariéry převážně v moravských klubech. Před svým jednoletým působením v Osvětimi oblékal dva roky dres Komety Brno.

"Neradi bychom, aby nám fanoušci vyčítali jeho brněnskou minulost. Oba hráče si vybral trenér Výborný, protože je dobře zná," uvedl k transferům ředitel boleslavského klubu Jan Tůma a připomněl tak rivalitu mezi Boleslaví a Brnem, kterou prožívají především fanoušci obou týmů.

V současné době jsou v přípravě hráči:

Brankáři: Michal Valent, Martin Sejpal.

Obránci: David Pojkar, Roman Němeček, Petr Chaloupka, Josef Jindra, Vojtěch Mozík, Ondřej Šmach, Václav Drábek, Jaroslav Kasík.

Útočníci: David Vrbata, David Výborný, Milan Mikulík, Tomáš Nouza, Martin Koudelka, Lukáš Pabiška, Tomáš Jiránek, Radan Lenc, Martin Belay, Marek Loskot, Jiří Rys, Zbyněk Hrdel, Radek Procházka.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav