BK MLADÁ BOLESLAV

Kdo může nastoupit v přípravných zápasech Bruslařů?

31. 7. 2012
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. - Aktualizovali jsme soupisku, kde momentálně najdete všechny hráče, kteří za BK Mladá Boleslav mohou nastoupit v letních přípravných zápasech. Na seznamu hokejistů najdete také juniory, nejnovějším přírůstkem je čtyřiadvacetiletý útočník Miroslav Škumát, který je ve středočeském městě na zkoušku. Naopak v Bruslařském klubu nebude působit Radek Procházka. Čísla, která budou hokejisté nosit v nadcházející sezoně na dresech, doplníme na soupisku v nejbližších dnech.

Miroslav Škumát je rodák z Nového Jičína. V loňské sezoně hrál na Slovensku, konkrétně v týmu MHC Martin. V Čechách byl k vidění v dresu Pardubic, Prostějova, Havířova nebo Jihlavy. V Mladé Boleslavi je na zkoušku na přání trenéra Výborného, který jej zná z minulých let.

O útočníkovi Radku Procházkovi se v případě Mladé Boleslavi psalo jako o "hotové věci", stopku jeho působení v Bruslařském klubu ale nakonec vystavila polská strana. Osvětim totiž odmítla čtyřiatřicetiletého útočníka uvolnit. "Mrzí nás to, ale neexistuje nic, co bychom s tím mohli udělat. Radek u nás zkrátka kvůli neochotě Osvětimi hrát nebude," okomentoval situaci sportovní manažer Karel Hornický.

Soupiska Bruslařů momentálně čítá čtyři brankáře, deset obránců a sedmnáct útočníků:

Brankáři

Vlastimil Lakosil
Roman Will
Michal Valent
Martin Sejpal

Obránci

Petr Chaloupka
Josef Jindra
Filip Vrba
David Kulich
Michal Pavlů
Václav Drábek
Ondřej Šmach
David Pojkar
Jaroslav Kasík
Roman Němeček

Útočníci

Petr Kafka
Žiga Pešut
Tomáš Jiránek
Radan Lenc
Marek Loskot
Jiří Rys
Martin Koudelka
Martin Belay
Jakub Frolík
Lukáš Pabiška
Miroslav Škumát
Tomáš Demel
Milan Mikulík
David Výborný
David Vrbata
Tomáš Nouza
Zbyněk Hrdel

K prvnímu přípravnému zápasu nastoupí převážně mladší hráči - hraje se v úterý 31. července v Českých Budějovicích. Soupeřem Mladé Boleslavi bude ruský celek KHL Avtomobilist Jekatěrinburg.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav