BK MLADÁ BOLESLAV

TÝDEN BRUSLAŘŮ: Pátek okořenil FANSHOP v Olympii

30. 11. 2012
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. - Všední dny Týdne Bruslařů jsou za námi, teď už zbývají "jen" víkendové akce. Páteční program přinesl stánek FANSHOPU v Olympii, kde se mimo prodávání a kupování například i střílelo na branku a v neposlední řadě také soutěžilo o lístky na středeční derby s Benátkami nad Jizerou. Potkat jste mohli hned čtyři hráče - Tomáše Demela, Davida Koudelu, Martina Sejpala a Petra Chaloupku.
Program soboty 1. prosince
  • Aukce dresů
  • Zápas s Litoměřicemi

Celá akce probíhala od 12 do 17 hodin a společně s hráči dorazila ze zimního stadionu i nefalšovaná hokejová branka. Brankář byl sice přítomen jen jeden, jeho řemeslo si ale vyzkoušeli i oba útočníci a jeden obránce. Kolemjdoucí tak dostali jedinečnou šanci zastřílet si na profesionály!

Hráči také rozdali spoustu podpisů, fotili se, prodávali a v neposlední řadě pokládali "záludné" otázky týkající se boleslavského hokeje. Výhru představovaly vstupenky na zápas BK Mladá Boleslav. A na co se hráči ptali? Například který z jejich kolegů dal nedávno stý gól nebo který vyměnil loňské číslo 39 za letošní devítku.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav