BK MLADÁ BOLESLAV

Z výsledku nesmíme dělat žádné velké závěry, míní Jan Votruba

11. 11. 2007
Autor: Michal Miškovský
J i h l a v a - Boleslavští poprvé v duelech s týmy ze skupiny Východ ztratili bod. Jihlavskou Duklu porazili v prodloužení 4:3. “Nejsme přeci orchestr, abychom jen vyhrávali,“ prohlásil po utkání hlavní kouč Bruslařského klubu Jan Votruba (na snímku). Oba trenéři zápas zhodnotili a nyní si můžete přečíst jejich názory.

S hodnocením začal nejprve Jan Votruba. “Dopředu jsme věděli, že nás v Jihlavě nečeká nic snadného. Dukla totiž v minulém utkání inkasovala mnoho gólů,“ připomněl debakl Jihlavy 2:9 v Hradci Králové. V čem viděl hlavní přednosti týmu vedeného Petrem Kaňkovským? “Domácí nás napadali hluboko v naší třetině a my jsme tudíž měli problémy s rozehrávkou.“

Votrubovi svěřenci během duelu s Jihlavou usedli osmkrát na trestnou lavici. “Jednalo se o úplně zbytečné a nesmyslné fauly,“ litoval kouč Středočechů.

“Avšak remíza byla po šedesáti minutách zasloužená. Nejsme přeci orchestr, abychom získávali v každém utkání tři body. Z dnešního výsledku bych proto nedělal žádné velké závěry,“ dodal Jan Votruba.

S výsledkem nebyl spokojený asistent trenéra Dukly Petr Jaroš: “V tabulce jsme se neposunuli směrem vzhůru, a proto nemůže z naší strany panovat spokojenost.“ Jeden z gólů domácích vstřelil také boleslavský odchovanec Martin Krupka. “Nemyslím si, že jsem měl nějakou větší chuť do utkání proti svému mateřskému klubu,“ řekl třiadvacetiletý útočník.