BK MLADÁ BOLESLAV

TÝDEN BRUSLAŘŮ vyvrcholil, k nebesům se vznesl lampion štěstí s přáním Boleslavských

2. 12. 2012
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. - Týden Bruslařů, jímž BK Mladá Boleslav společně se svými příznivci a fanoušky oslavil 90 let od osvětlení ledové plochy, uplynul a o první adventní neděli letošního roku přišlo jeho velké finále. Ve ŠKO-ENERGO Aréně, vyzdobené desítkami zelených a bílých lampiónů, se bruslilo, soutěžilo a taky hodně smálo. Závěrečnou tečkou pak bylo vypuštění lampionu štěstí, který společně s fanouškem a zároveň hráčem 5. třídy Dominikem Sukem odeslal k nebesům brankář Bruslařského klubu Roman Will.

Ve dvouhodinovém programu přišly na řadu hned tři soutěže - ve skládání puzzle, v trpělivosti s přepravováním ping-pongového míčku na polévkové lžíci a v neposlední řadě pak v něčem naprosto ojedinělém - ve střelbě na brankáře "A" týmu Romana Willa! Ten si navíc s fanoušky i zabruslil, fotil se a odpovídal na spoustu zvídavých dotazů.

V rámci střelecké soutěže jej potom překonal jedenáctiletý Dominik Suk hned dvakrát, a tak si vysloužil tu čest vypustit společně s boleslavským brankářem lampion štěstí. Ten s sebou navíc odnesl - podle zvyku a tradice - i všechna přání, která přítomným přišla na mysl. Jedno hokejové ale měli určitě všichni společné - návrat Mladé Boleslavi do extraligy!

"Zájem lidí o celý ten týden byl velký, což je všechno, co jsme si od toho slibovali a přáli. Snad se nám podařilo ukázat našim fanouškům mladoboleslavský hokej zase z jiné stránky," doufá Ing. Petra Vojtěchová.

Z celého Týdne Bruslařů jsme vám kromě denních reportážích přinesli také velké množství skvělých fotografií, které najdete ve fotogalerie. Fotografie z neděle najdete ZDE.

Nezapomeňte, že až do 17. prosince probíhá aukce černých výročních dresů, v nichž hráči BK Mladá Boleslav odehráli v Týdnu Bruslařů zápas s Mostem. Výtěžek z dražby dresů navíc Bruslařský klub věnuje Dětskému domovu pro děti do 3 let při Klaudiánově nemocnici v Mladé Boleslavi. Svou účastí v aukci tak pomůžete udělat těmto dětem krásné Vánoce.

V neposlední řadě vás pak upozorníme, že generální manažer klubu Mgr. Jan Tůma bude ve středu 5. prosince na rádiu Jizera. V čase od 11 do 12 hodin bude hodnotit právě Týden Bruslařů.

Ve stejný den - tedy ve středu 5. prosince - pak během utkání s Benátkami nad Jizerou proběhne slavnostní předání výherci iPhonu. Na tomto utkání se děti mohou těšit také na mikulášskou nadílku.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav