BK MLADÁ BOLESLAV

Leo Gudas: Vyhrál šťastnější tým!

17. 11. 2007
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l - Souboj týmů, které byly před tímto kolem na prvních místech tabulek svých skupin, dopadl lépe pro Kometu Brno. Domácí zvítězili 4:2. “Rozhodlo se v úvodu třetí třetiny při dvojnásobné početní výhodě domácích a následně v klasické přesilovce soupeře,“ řekl smutně asistent hlavního trenéra Leo Gudas (na snímku). “Hráče jsme na přesilovku 5 na 3 speciálně připravovali,“ přiznal kouč Komety Rostislav Čada.

Oba trenéři se shodli, že první dvě třetiny hráli jejich svěřenci podle představ. “Těch čtyřicet minut jsme zvládli skvěle po taktické stránce,“ prohlásil Rostislav Čada. “Do konce druhé třetiny jsme utkání kontrolovali,“ nechal se slyšet Leo Gudas.

Do poslední dvacetiminutovky vstupovali Boleslavští s vedením 2:1, ale jen se třemi hráči. “Byl to klíčový faktor. Hráče jsme na dvojnásobnou početní výhodu speciálně připravovali a zdůrazňovali, že je třeba ji sehrát co nejlépe,“ podotkl lodivod Komety. “Souhlasím, rozhodla dvojnásobná přesilovka, kterou Brněnští využili a poté skórovali i v pokračující klasické početní výhodě,“ reagoval asistent kouče Středočechů.

Od vstřelení druhého a třetího gólu domácích až do konce utkání se Boleslavští na ledě hledali. “Kometa nás přehrávala a my jsme s ní nedokázali držet krok,“ smutnil Leo Gudas.

Hokejisté Brna ještě přidali čtvrtou branku a po vítězství 4:2 získali tři body. “Jsme spokojeni, že jsme porazili Mladou Boleslav, tedy tým, který byl před tímto zápasem na prvním místě tabulky skupiny Západ,“ řekl závěrem Rostislav Čada.

Leo Gudas uzavřel tiskovou konferenci slovy: “Myslím si, že dnes vyhrál šťastnější tým!“

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav