BK MLADÁ BOLESLAV

Činy jsou víc než hesla aneb play-off 2012/2013 se blíží!

14. 2. 2013
Autor: Klub
M l. B o l. – Play-off 1. ligy startuje už ve čtvrtek 21. února. První čtvrtfinálové zápasy odstartují magické období, na které se všichni těší celou sezonu, které maže všechno předchozí, a které určí toho nejlepšího. Letos vlastně poprvé dva nejlepší. Bruslařský klub do toho všeho vstoupí s mottem Činy jsou víc než hesla a spoustou akcí pro fanoušky.

Činy jsou víc než hesla

Bruslařský klub Mladá Boleslav vkročí do play-off sezony 2012/2013 s mottem Činy jsou víc než hesla. Motto samo o sobě má v moderním sportu stále větší prostor, sbližuje, motivuje a burcuje. „Rozhodli jsme se jít cestou hesla nehesla,“ vysvětluje generální manažer Tůma. „Máme motto, kterým zároveň dáváme najevo, že slova vlastně nepovažujeme za důležitá. Podstatné je jenom to, co odvedeme na ledě.“

S myšlenkou Činy jsou víc než hesla se ztotožňují i hráči. „Řekl bych, že je to naprosto vypovídající,“ prohlašuje nejlepší střelec Bruslařů Tomáš Nouza. „Bereme ho za své a chceme podle něj jednat. Doufám, že se ho podobně chopí i fanoušci a půjdou do všeho s námi.“

Na kampaň Činy jsou víc než hesla narazíte na billboardech po městě, klubovém webu, zápasových bulletinech a také speciálních tričkách. Nedílnou součástí je drobná změna loga – lev na něm výhružně cení zuby! On, hráči ani fanoušci se zkrátka nevzdají!

Pořiď si speciální tričko z limitované edice!

Motto Činy jsou víc než hesla najdete i na zmíněných speciálních tričkách. Ty jdou do prodeje poprvé v úterý 19. února v kanceláři Ing. Petry Vojtěchové na vedení klubu a následně budou k zakoupení i na každém domácím utkání mladoboleslavských hokejistů.

Barva trička je černá a k dispozici jsou velikosti M, L, XL a XXL. Cena jednoho kusu je 220 Kč. Tričko má na zádech motto, zepředu je pak bojovný lev s označením sezony. K dispozici je jen omezené množství, takže určitě neváhejte!

Fandi Bruslařům jako o život a vyhraj!

Nápaditý transparent, originální visáž, hokejové oblečení. Fantazii se meze nekladou, právě naopak! A v tomhle případě vám navíc může vynést hodnotné ceny. Stačí „jen“ fandit a podporovat mladoboleslavské hokejisty v play-off. Na každém domácím utkání totiž maskot Embík vybere toho nejlepšího z vás!

Styl pojetí je čistě na vás! Maskot Embík každopádně na každém domácím zápasu play-off vybere jednoho fanouška, který je podle něj ten nejvíc viditelný a nejoriginálnější. Ten se potom může těšit na permanentní vstupenku do přírodního amfiteátru Vostrov v Mnichově Hradišti v hodnotě 2.500 Kč! Program začíná 30. dubna a končí v září, více informací najdete na www.vostrov.cz.

Odměnou je také poukázka do stánku s občerstvením v hale pod sektorem I v hodně 100 Kč.

Vyhlášení proběhne vždy na konci druhé třetiny, kdy moderátor oznámí sektor, ve kterém se vítěz nachází. U něj už bude připraven Embík, se kterým poté vybraný fanoušek sejde k ledové ploše, kde o druhé přestávce proběhne slavností předání cen.

Vybav se ve FANSHOPU!

O možnosti obléknout se do dresu za akční cenu nebo pořídit si – například do svého auta – minidres jsme vás už informovali. Připomínáme, že akce platí jen do 18. února, tak neváhejte!