BK MLADÁ BOLESLAV

Také z FANKLUBU zní: Činy jsou víc než hesla

15. 2. 2013
Autor: Fanklub
M l. B o l. – Jen dva zápasy nás dělí od začátku série play-off a zatím je obtížné odhadovat, z jaké pozice Bruslařský klub zahájí vyřazovací boje. Nicméně už v sobotu 15. února dostane hádanka trochu jasnější obrysy. Boleslavští hokejisté vstoupí do bojů play-off s dravějším lvem ve znaku, různými akcemi pro fanoušky a také mottem Činy jsou více než hesla.

FANKLUB BK Mladá Boleslav se s tímto heslem rovněž plně ztotožňuje – hokejisté se budou činit na ledové ploše a fanoušci v hledišti. Slibujeme, že do toho dáme vše! Doufejme, že se na konci play-off budeme všichni moci pochválit za předvedené výkony a společně třeba oslavit případný úspěch. K němu ale povede dlouhá a trnitá cesta – společná cesta!

Boleslavští hokejisté si váží celoroční podpory fanoušků a jako poděkování věnovali FANKLUBU 30 triček a kšiltovek. “Chtěli bychom touto cestou ještě jednou klukům poděkovat. Trička a kšiltovky poputují k našim členům a rádi bychom ocenili ty, kteří se velkou měrou podílejí na podpoře Bruslařského klubu a chodu FANKLUBU, ať už se jedná o přípravu akcí, výrobu transparentů, organizaci výjezdů apod.,“ vzkázal do kabiny předseda FANKLUBU Daniel Váně.

Hodně štěstí a úspěchů v play-off! Jsme stále s vámi.