BK MLADÁ BOLESLAV

Sledujte Bruslaře také na Facebooku!

2. 3. 2013
Autor: Redakce
M l. B o l. – Spousta informací navíc, pohled do zákulisí, debaty a tipy. To je BK Mladá Boleslav na Facebooku, kde mají v současnosti Bruslaři něco málo přes dva a půl tisíce fanoušků, jejichž počet se ovšem každým dnem navyšuje. Pokud jste tak ještě neučinili, přidejte se k nám i vy a získejte tak nový pohled na dění kolem boleslavského hokeje!

Věděli jste, že Milan Mikulík je zapálený motorkář? Dokážete si představit, jak vypadal Roman Will jako malý kluk? Tušíte, jak probíhala taktická příprava na utkání v Havlíčkově Brodě? A víte, že fanoušci BK Mladá Boleslav na Facebooku jako první věděli, že Tomáš Nouza odehrál prvním čtvrtfinálovým zápasem 450. utkání za Bruslařský klub a hlavně – jako vůbec první viděli dort, který za dosažení této mety dostal?

Na facebookových stránkách klubu se zkrátka snažíme nabídnout něco navíc – zajímavosti, tipy i komentáře. A zároveň netrpělivě čekáme na vaše reakce! Stránky momentálně mají něco přes dva a půl tisíce fanoušků a my už teď můžeme slíbit, že třítisící – jubilejní – fanoušek se může těšit na zajímavou odměnu. Tak se přidávejte, sdílejte a doporučujte!

www.facebook.com/bkboleslav