BK MLADÁ BOLESLAV

Semifinálové dvojice jsou jasné, Boleslav bude hrát s Třebíčí

3. 3. 2013
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Až do nedělního večera si museli trenéři, hráči i fanoušci BK Mladá Boleslav počkat na semifinálové soupeře. Po výhře Olomouce nad Hradcem Králové (nakonec 4:2 na zápasy) už je ale jasné, že Bruslaři se budou snažit dostat do baráže o extraligu přes celek SK Horácká Slavia Třebíč. První dva zápasy série, kterou Středočeši zahájí doma, jsou na programu v pátek 8. března a v sobotu 9. března.

Po Havlíčkově Brodě je tu další celek z Vysočiny. Neméně urputný a snad ještě více odhodlaný. Třebíčský trenér Kamil Pokorný sice v rozhovoru na klubovém webu naznačil, že svůj cíl už si jeho celek splnil tím, že postoupil do semifinále, zároveň ale zdůraznil, že dosažením této mety rozhodně nic nekončí. „Půjdeme do toho s tím, že chceme urvat vítězství,“ prohlásil.

Bruslaře tedy rozhodně nečeká lehká práce. Horácká Slavia prokázala svoje kvality už v základní části, kdy jí svěřenci trenéra Výborného nedobrovolně přenechali hned sedm bodů! Hráče BK Mladá Boleslav v nadcházejícím týdnu čekají tréninky spojené samozřejmě s taktickou přípravou.

Neméně zajímavé – možná ještě o krapet víc – nepochybně bude i dění kolem druhé semifinálové dvojice – Olomouce a Ústí nad Labem.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav