BK MLADÁ BOLESLAV

Druhý zápas s Třebíčí je na programu už v sobotu! Přijďte fandit Bruslařům!

9. 3. 2013
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Byť v oslabené formě, Bruslaři první semifinálový zápas s Horáckou Slavií Třebíč zvládli na výbornou. Góly Pituleho, Výborného a Nouzy si vydobyli pohodlný náskok 3:0 a i když hosté snížili brankou Ostřížka, kuriózní trefa obránce Jindry Boleslavské znovu uklidnila. Předvedená hra byla doslova pozvánkou na druhý zápas, který je na programu už v sobotu 9. března, znovu od 17:30. A vy jste srdečně zváni!

„Bylo důležité, že jsme dali rychlý gól,“ analyzoval první zápas David Vrbata. Úvod té předchozí série s Havlíčkovým Brodem byl nejistější, možná až nervóznější. Tady jsme to poměrně rychle prolomili a shodili to počáteční napětí,“ přiznal zkušený útočník.

Vrbata okomentoval i situaci kolem boleslavské marodky: „Určitě to není příjemné. Do hry se dostali kluci, kteří v poslední době tolik šancí neměli. Myslím, že to obecně zvládli dobře, vždyť Pitulák (Tomáš Pitule, pozn. red.) dal ten první, důležitý gól. My zdraví prostě musíme hrát tak dobře, jak jen to půjde. Ta zranění a nemoci jsou samozřejmě slabina, ale my to musíme brát tak, že by nás to mělo sjednotit a vlastně posílit,“ řekl.

„Třebíč začala poměrně agresivním hokejem, chtěla to řezat,“ hodnotil zápas Marian Jelínek. „Bylo vidět, že proti technickému mužstvu, za které nás pokládají, chtěli hrát hodně razantně a agresivně. Naštěstí se nám podařilo vstřelit branku. Zkusili to znovu, ale my jsme dali druhou. Pak už jim nezbylo než začít něco dělat v rámci toho hokeje jako takového.“

Jakou taktiku zvolí Třebíč tentokrát? Dokážou Bruslaři urvat druhou domácí výhru?

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav