BK MLADÁ BOLESLAV

Hokejisté BK Mladá Boleslav zahájili letní přípravu!

20. 5. 2013
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – V pondělí 20. května ráno zahájili hráči A týmu letní přípravu na sezonu 2013/2014. Započali tak období dvoufázových tréninků, které budou probíhat do července. Jako jejich součást proběhne i cyklistické soustřední na Šumavě, jako tomu bylo už v minulém roce. Letní příprava bude probíhat pod vedením trenérů Františka Výborného a Mariana Jelínka. Jiří Slabý v BK Mladá Boleslav skončil.

Hokejisté BK Mladá Boleslav nastoupili na letní přípravu v této sestavě:

Brankáři: Roman Will, Michal Valent, Martin Sejpal

Obránci: Milan Toman, Roman Němeček, David Pojkar, Josef Jindra, Lukáš Bohunický, Václav Čížek, Tomáš Protivný, David Kulich, Boris Žabka

Útočníci: David Výborný, Michal Broš, Lukáš Pabiška, Milan Mikulík, Martin Koudelka, Tomáš Demel, Tomáš Nouza, David Vrbata, Zbyněk Hrdel, Marek Loskot, Radan Lenc, Tomáš Jiránek, Jiří Rys, David Koudela

Po domluvě s trenéry se s A týmem BK Mladá Boleslav budou příležitostně připravovat také někteří junioři.

A co na hokejisty Bruslařského klubu čekalo první den? Po informativní poradě v kabině se tým rozdělil na dvě poloviny, přičemž hlavním atributem byl věk. Skupinka složená z mladších hráčů vyrazila protahovat tělo na fotbalový stadion. Ti starší zamířili do fitstudia Marcela. Aby si to ale nemohli vyčítat, po jednom tréninkovém bloku si stanoviště vyměnili.

„Měli jsme pauzu čtyři týdny, to je určitě dost na to, abychom si vydechli, ale zároveň moc nezlenivěli. Myslím, že už jsme se těšili, až to začne,“ komentoval začátek letní přípravy Jiří Rys. „Těžší bývá ten první týden, než se do toho člověk dostane, a pak už to jede. Letní příprava je potřeba, prostě je nutné to překousnout,“ usmíval se.

Fotografie z prvního tréninkového dne Bruslařů najdete ZDE. V nejbližších dnech se můžete těšit na rozhovor s trenérem Výborným, který letní přípravu boleslavských hokejistů ještě víc přiblíží.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav