BK MLADÁ BOLESLAV

FANKLUB nespí: Chystá se Dědek Cup 2013 a inovace vlajky!

28. 5. 2013
Autor: FANKLUB
M l. B o l. – Rok se s rokem sešel a máme tu další pokračování nohejbalového turnaje Dědek Cup 2013, který každoročně pořádá FANKLUB BK Mladá Boleslav. Turnaj se koná v sobotu 1. června v Bukovně a jeho start je naplánován na 8 hodin. Hlásit se můžete u Petra Hanouška (tel.: 774 141 410) a zasoutěžit si o pěkné ceny. I letos přislíbili svou účast někteří boleslavští hokejisté – Michal Valent a Boris Žabka. Ti by se v Bukovně měli objevit kolem 15:30 a následně budou předávat ceny vítězům. V jednání je také účast Lukáše Pabišky, Milana Tomana či Romana Willa.

Po skončení turnaje bude následovat rozlučka s úspěšnou sezónou, občerstvení je zajištěno a přenocovat můžete ve stanu. Těšíme se na vás! Pokud náhodou ještě váháte, podívejte se, jak parádně se povedl loňský ročník.

Účastníci mají ještě o jednu motivaci navíc. BK Mladá Boleslav totiž třem nejlepším věnuje speciální balíček, který bude mimo jiného obsahovat originální dres ze sezony 2012/2013 a puk podepsaný trenérem Výborným!

A pro fanoušky má FANKLUB ještě jednu výzvu – v podobě nového návrhu vlajky do kotle. Do konce června můžete poslat svůj návrh na novou vlajku velikosti 1,5x1,5m, buď na adresu fanklubbk@seznam.cz nebo na zeď facebookovém profilu FANKLUBU.

Podmínkou je samozřejmě použití klubových barev a znaku FANKLUB či klubu BK Mladá Boleslav. Vedení FANKLUBU poté vybere tři návrhy, které se zrealizují, a následně je budete vídat na zápasech boleslavských hokejistů.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav