BK MLADÁ BOLESLAV

Přihlašování na výjezdy FANKLUBU mění svou podobu

30. 7. 2013
Autor: FANKLUB
M l. B o l. – Říká se, změna je život, a tak se FANKLUB rozhodl, že pro nadcházející sezónu změní systém pro přihlašování na výjezdy. Důvodem je usnadnění celé organizace hokejových výletů a FANKLUB věří, že si na nový systém brzy zvyknete. V současné chvíli probíhá na FB FANKLUBU (Vyzkoušejte přihlašování!) testovací verze formuláře.

Co je tedy nového? Zavádí se automatický formulář, do kterého se každý zájemce sám zapíše. Odpadá tedy psaní SMSek a hlášení se přes FB, což bylo časově náročné především pro tvořitele konečného seznamu. Vždy v předstihu se na FB a webových stránkách objeví odkaz na formulář, kam se budete moci přihlašovat. Nepůjde již zamluvit vícero míst na jednu osobu, ale každý účastník bude vystupovat pod svým jménem. Sami jistě ze zkušenosti víte, že na výjezd dorazí ti, co se nepřihlásí a zaberou místo těm přihlášeným, objevovaly se i případy neomluvených rezervací, tj. zamluvené místo, na které nikdo nedorazil. Tento nový systém, by měl vše usnadnit. Z vašich zadaných údajů bude automaticky vytvořen seznam účastníků.

Současně se také zavádí pravidla, která bude potřeba dodržovat. V minulosti se párkrát přihodily situace, kterým by FANKLUB tímto chtěl do budoucna předejít. Děkujeme a těšíme se na společné cesty za hokejovým štěstím.

Pravidla hokejového výjezdu pořádaného FANKLUBEM BK Mladá Boleslav

1. Každý při registraci musí nahlásit jméno, příjmení a datum narození, v případě přihlašování více lidí jednou osobou toto platí obdobně. Kdo nenahlásí u některé z osob jeden či více z uvedených údajů, nebude přihlášen.

2. Přihlásit se je možné pouze pro cestu tam a zpět.

3. Osoby mladší 15 let se mohou zúčastnit výjezdu pouze za doprovodu plnoleté osoby.

4. O konečném seznamu účastníků rozhoduje organizátor.

5. V případě jakýchkoliv problémů bude dotyčná osoba vyloučena z dalších výjezdů FANKLUBU, v případě vzniklé škody bude navíc povinna tuto škodu uhradit.

6. Při hrubém a nevhodném chování, při chování, kdy je poškozováno dobré jméno klubu či FANKLUBU, si organizátor vyhrazuje právo takového účastníka vyloučit ihned a kdekoliv, bez náhrady zaplaceného poplatku či úhrady cesty domů.

7. Přihlášky jsou přijímány nejpozději 24 hodin před plánovaným zápasem (př. hrajeme v sobotu v 17:30, přihlásit se můžete nejpozději do pátku 17:30).

8. Přihlášením se na akci pořádanou FANKLUBEM SOUHLASÍTE s těmito podmínkami organizátora.