BK MLADÁ BOLESLAV

FANSHOP to rozjel ve velkém – už jste si vybrali?

25. 10. 2013
Autor: Klub
M l. B o l. – FANSHOP Bruslařského klubu má na skladě aktuálně 23 suvenýrů z toho je jich hned několik v několika variantách. Při letmém pohledu zpět zjistíme, že už teď je nabídka nejširší za poslední roky – a to ještě pořád nejsme u konce. Kromě stálých produktů jsou navíc pořádány i jednorázové akce jako třeba objednávky zelených mikin, jaké nosí i boleslavští hokejisté. Tuto šanci jste měli letos na jaře a věřte, že přijde zas.

Za poslední velkou akcí jste mohli do stánku FANSHOPU dorazit v rámci středečního zápasu s Kadaní, kdy jste si při nákupu nad 200 Kč mohli vybrat, zda si s sebou zdarma odnesete puk s fotografií – na výběr je celkem z 12 druhů! – a podpisem hráče nebo novou klíčenku. Svou premiéru si odbylo také šedé tričko s Pukym a výbava na blížící se zimu v podobě rukavic. Prodavači ve FANSHOPU se nestačili ohánět – takový úspěch akce měla!

BK Mladá Boleslav věří, že si letos fanoušci najdou cestu do FANSHOPU ještě více než v minulých letech i před Vánoci. Rozšířil letos sortiment pro děti – v nabídce jsou hned tři dětská trička. Novinkou a lákadlem jsou také poukázky do FANSHOPU v hodnotě 200 Kč a 300 Kč. Pokud si tedy nechcete lámat hlavu, co přesně koupit a v případně jaké velikosti, a přesto udělat radost, tohle je přesně volba pro vás.

Kromě nárazových akcí a slev si můžete zajistit také jednu stálou – každý člen oficiálního FANKLUBU BK Mladá Boleslav má totiž slevu 10 % na každý suvenýr. Tak se staň členem, ukaž, že jsi velký fanoušek, a měj také slevy. Více informací najdete na stránkách FANKLUBU.

Pokud chcete vidět kolekci suvenýrů v akci, určitě nezapomeňte vyrazit v neděli 27. října na Podzimní módní show do Olympie, kde vám Lukáš Pabiška, Radan Lenc, Tomáš Jiránek, Michal Valent, Roman Will, Roman Němeček, Milan Mikulík a Marek Loskot předvedou v roli modelů vybrané kusy přímo na sobě.

Suvenýry BK Mladá Boleslav si můžete zakoupit:

  • Ve stánku FANSHOPU v rohu zimního stadionu v rámci každého domácího utkání "A" týmu BK Mladá Boleslav.
  • V kanceláři Ing. Petry Volprechtové (Na Vinici 31, Mladá Boleslav) každé úterý od 9:00 do 11:00 a od 13:00 do 15:30.
  • Pokud si suvenýry nemůžete vyzvednout osobně, nabízí Bruslařský klub zaslání zboží prostřednictvím České pošty (objednávky a konkrétní dohody prostřednictvím e-mailu petra.volprechtova@bkboleslav.cz).