BK MLADÁ BOLESLAV

ŠKOENERGO Aréna hostila třinácté setkání staré gardy

3. 12. 2013
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – První prosincové pondělí už třináct let patří členům pověstné "staré gardy", tedy hokejovým veteránům a bývalým hráčům BK Mladá Boleslav. Bruslaři se ke svým kořenům hrdě hlásí a bývalým hokejistům pravidelně věnují permanentní vstupenky. Už podruhé si s touto zcela speciální společností také přišel popovídat současný generální manažer klubu Mgr. Jan Tůma.

Společnost přibližně 30 bývalých hráčů Bruslařského klubu se s železnou pravidelností schází v prostorech restaurace na zimním stadionu. O úvodní slovo se postaral organizátor akce pan Jaroslav Buřil, který ve své řeči mimo jiné vyzdvihl v tomto roce završená životní jubilea pánů Kubelky, Trégla a Bečvárovského. Přítomní zavzpomínali také na ty, kteří už mezi námi nejsou.

Pak už se pod palbu otázek dostal i generální manažer Tůma. Diskuse se nějakou dobu točila kolem událostí jarní baráže, pak už se ale všichni soustředili hlavně na současnost. Mluvilo se především o složení kádru, ale také trenérech nebo třeba rozhodčích.

Velké pozdvižení vyvolal historický pohár, který na shromáždění přinesl pan Šulc. Na památném předmětu z 30. let minulého století se sice už trochu podepsal čas, to ale jeho hodnotu ani v nejmenším nesnižuje.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav