BK MLADÁ BOLESLAV

Patroni předávali vysvědčení. Děti, přijďte s ním do FANSHOPU!

30. 1. 2014
Autor: Klub
M l. B o l. – Už loni prověřená akce – předávání pololetních vysvědčení Patrony z řad Bruslařů dětem ze Základní školy Dr. Edvarda Beneše – sklidila snad ještě větší úspěch, než tomu bylo v minulé sezoně. Pravděpodobně i vyšší počet dětí z první třídy přilákal na tribuny spoustu rodičů, kteří se v mnohých případech proměňovali v nadšené fotografy a kameramany.

Žáci prvního stupně si pro svá vysvědčení přišli přímo na led ŠKOENERGO Arény, kde už na ně čekali jejich Patroni – Roman Will (1. třída), David Vrbata (2. třída), Jiří Rys (3. třída), Tomáš Nouza (4. třída) a Tomáš Demel, který předával vysvědčení v 5. třídě, kde tak zaskočil za zraněného Lukáše Pabišku.

Před samotným rozdáváním přivítala všechny přítomné ředitelka školy Mgr. Brigita Šulcová, za Bruslařský klub promluvil marketingový manažer Cyril Suk. Dorazila také paní Alena Najmanová z firmy ŠKO-ENERGO, která mládežnický hokej nemalou měrou podporuje.

Obvykle si chystají hráči překvapení pro děti, tentokrát ale i jedna třída překvapila svého Patrona. Žáci 4. třídy totiž Tomáši Nouzovi nechali vyrobit pamětní sošku k jeho 500. zápasu, který za Bruslaře v prosinci odehrál.

Přímo ve škole předávali vysvědčení Radan Lenc a Josef Jindra. Na obou „stanovištích“ si na závěr všichni slíbili, že se brzo zase rádi sejdou.

Prohlédněte si fotografie z akce!

V souvislosti s vysvědčením pořádá BK Mladá Boleslav speciální akci – každé dítko, které jej přinese o zápase v pondělí 3. února do stánku FANSHOPU a budou na něm nejhůře dvojky, dostane malý dárek. V neposlední řadě se také vyfotí s hráčem Bruslařského klubu, který bude přítomen, a o dalším utkání dostane fotografii vyvolanou. Fotograf bude na místě přítomen půl hodiny před zápasem a poté o obou přestávkách.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav