BK MLADÁ BOLESLAV

V sobotu budou ve hře poslední letošní tři body

21. 12. 2007
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – Středočeským derby zakončí hokejisté BK Mladá Boleslav rok 2007. Ve Zlatopramen Aréně se pokusí v sobotu 22. prosince ukořistit body Berounští Medvědi. Duel začne v 17:30 a kromě jeho sledování z hlediště můžete využít i obrazový přenos na online.dragonlive.cz či textový on-line přenos.

Berounští jsou v letošní sezoně zatím nejslabším článkem skupiny Západ. Nasbírali 27 bodů a na sedmý Most jich ztrácí osm. Obrana Mladé Boleslavi si bude muset dávat pozor na Petra Šinágla, tedy nejproduktivnějšího hráče Medvědů (6+18). Dalším nebezpečím bude jistě zkušený Ladislav Slížek (9+10). Třetí místo klubových statistik okupuje Martin Tvrzník (9+8).

V posledních třech utkáních si Beroun připsal na své konto jeden bodík, který vybojoval v Šumperku po prohře na samostatné nájezdy (2:3). Poté v domácím prostředí nestačil na ostravskou Sarezu (1:4) a padl i ve Vrchlabí (1:3). Jediný gól Středočechů vstřelil Martin Výborný, jenž je v Berounu na hostování z Mladé Boleslavi.

Beroun nastoupil proti Vrchlabí v sestavě: Jarina - Gudas, Braniš, Kameš, Jelínek, Lukačovič, Výborný - Besser, Slížek, Nedorost, Tvrzník, Šinágl, Novotný, Heřman, Křesťan, Pavel, Straka, Pulčík

Bilance Bruslařského klubu v posledních třech utkáních je o poznání lepší, než jakou se může chlubit Beroun. V posledních dvou středách si Boleslavští přivezli jeden bod pokaždé ze soupeřova ledu. Nejprve prohráli 0:1 na nájezdy v Olomouci a svěřencům Jana Votruby s Leo Gudasem nevyšla penaltová loterie ani v Hradci Králové (2:3). Aby byla statistika posledních tří zápasů kompletní, nesmíme zapomenout na týden starou domácí výhru 5:1 nad Kometou Brno.

Mladá Boleslav nastoupila proti Hradci Králové v sestavě: Růžička - Bauer, Jindra, Lukač, Macháček, Mocek, Jaroměřský, Bílek - Rumpel, Král, Gombár, Nouza, Mikulík, Eiselt, Gajovský, Rod, Handlovský, Sedlák, Kopecký, Kuchejda, Sýkora

První dva vzájemné duely v letošní sezoně ovládla Mladá Boleslav. Nejprve ve svém azylu v Benátkách nad Jizerou vyhrála 5:1 a ze soupeřova ledu si odvezla tři body za těsnou výhru 3:2.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav