BK MLADÁ BOLESLAV

Nová posila a soutěže o hodnotné ceny – takové bude play-off!

21. 2. 2014
Autor: Klub
M l. B o l. – Asi si říkáte, o jaké posile je řeč, když přestupní termín byl už dávno uzavřen. Bruslaři si ale i tak našli manipulační prostor k tomu, jak svůj tým ještě vylepšit! Zmiňovaná posila se totiž týká moderátorského postu – na play-off utvoří dvojku s Doktorem Bubnem známá modelka, moderátorka a herečka Jana Doleželová. Na podstatně zkrášlenou moderátorskou dvojici se můžete poprvé těšit už o prvním zápase s Benátkami nad Jizerou v sobotu 22. února. S play-off začnou také soutěže o nové, hodnotné ceny – především o víkend s vozem ŠKODA Rapid od firmy Přerost a Švorc!
Jana Doleželová

Janu Doleželovou můžete pamatovat jako Miss České republiky 2004. Naši zemi reprezentovala také na Miss World, kde se umístila v první desítce nejkrásnějších dívek. Věnuje se charitě, moderování, ale třeba taky herectví – znát ji můžete z pohádky Peklo s princeznou nebo z filmů Bestiář či Probudím se včera. Jana Doležalová na mladoboleslavském ledě i mimo něj vytvoří tandem s Doktorem Bubnem (kterému rozhodně nic nedaruje), čímž nepochybně oživí program, přinese nové prvky a zážitky pro fanoušky.

Dalšími přestávkovými akcemi budou soutěže – v play-off se můžete těšit nejen na jejich inovace, ale především pořádnou hromadu skvělých cen. Určitě největší atrakcí bude soutěž o víkend se ŠKODA Rapid s plnou nádrží od firmy Přerost a Švorc (www.prerost-svorc.cz). Dalšími partnery soutěží jsou Dragon Internet, Potrefená Husa, Trappola, CineStar, Husky a Motovohoz.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav