BK MLADÁ BOLESLAV

Výherkyně UKAŽ, JAKÝ JSI FANDA! jde na večeři s Michalem Valentem

24. 2. 2014
Autor: Klub
M l. B o l. – Na nedělním čtvrtfinálovém zápase s Benátkami nad Jizerou (3:1) proběhlo slavnostní vyhlášení čtvrtého ročníku fotografické soutěže UKAŽ, JAKÝ JSI FANDA! Ceny prvním třem nejlepším fotografům (případně jejich objektům) za vedení klubu předávali marketingový manažer Cyril Suk a Ing. Petra Volprechtová. Asistovala také současná spolumoderátorka Doktora Bubna Jana Doleželová.
Lucie Šťastná (vpravo)

Vítězkou se stala Lucie Šťastná, jejíž koláž z fotografií nasbírala ve veřejném hlasování 245 bodů. Lucie byla minulý týden na horách, a proto se vyhlášení, které bylo původně v plánu už na poslední zápas základní části, muselo o chvilku odložit. „Nechtěli jsme, aby vítězka o cokoliv přišla,“ říká Ing. Petra Volprechtová.

Malý Čenda si přebírá koberec.

„Měla jsem velké dilema, kterého hráče si ke společné večeři vybrat. Nejradši bych vzala celý tým,“ přiznala s úsměvem výherkyně. „Přemýšlela jsem o tom dlouho a nakonec padla volba na brankáře Michala Valenta.“ Stejně jako v minulých letech pochopitelně přineseme z tohoto nepochybně velkého zážitku fotografie.

Rodina Čápova přebírá dárky od Cyrila Suka.

Permanentní vstupenku na sezení na nadcházející ročník 2014/2015 a velký koberec vybojovala fotografie Zdeňka Paříka, respektive malého Čendy, který na fotce pózoval s krásným dortem, který dostal ke svým 7. narozeninám letos v lednu. Na slavnostní předání dorazil se svou sestrou.

Třetí místo a tudíž permanentku na stání pro příští hokejovou sezonu a menší verzi koberečku s motivy BK Mladá Boleslav vybojovala rodina Čápova a nutno poznamenat, že tatínek dorazil na předání v retro dresu! Ještě nepochybně důležitější poznámkou je, že Čápovi už jednou v soutěži UKAŽ, JAKÝ JSI FANDA! bodovali, před dvěma lety se rovněž umístili na třetím místě. Malý fanoušek na fotce od té doby trochu povyrostl a o boleslavský hokej se zajímá čím dál víc.


Soutěžní fotografie – první tři místa

1. místo – Lucie Šťastná (foto č. 12) – 245 bodů

2. místo – Zdeněk Pařík (foto č. 7) – 196 bodů

3. místo – Daniela Čápová (foto č. 2) – 172 bodů


... a jedna vzpomínková:

3. místo – Daniela Čápová (únor 2012)

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav