BK MLADÁ BOLESLAV

Čtvrtý krok na druhý pokus: Boleslav chce ukončit čtvrtfinálovou sérii!

1. 3. 2014
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Doma zatím boleslavští hokejisté předvedli ve čtvrtfinálové sérii s Benátkami nad Jizerou stoprocentní úspěšnost a na tuto skutečnost budou chtít navázat i ve vynuceném pátém utkání, které je na programu v neděli 2. března od 17:30 ve ŠKOENERGO Aréně. Přijďte Bruslaře podpořit a pomozte jim ukončit regionálnímu rivalovi letošní sezonu!

Nechybělo moc a Benátky nad Jizerou to už mohly mít takříkajíc za sebou. Bruslařský klub je totiž porazil dvakrát doma (5:2 a 3:1) a na tyto úspěchy dokázal navázat i na ledě soupeře – v pořadí třetí zápas vyhrál stejně jako v prvním případě 5:2.

Akce ve FANSHOPU
Na nedělním zápase je pro vás připravena skvělá akce ve FANSHOPU! Při nákupu nad 200 Kč dostanete podepsané karty týmu a puk s fotografií a podpisem hráče dle vlastního výběru!

V rozhodující moment ale přišlo zaváhání. Ačkoliv Mladoboleslavští i čtvrté utkání rozehráli víc než dobře, ve třetí třetině na základě několika chyb nakonec ztratili šanci ukončit sérii v nejkratším možném čase. "Strašně mě to štve," přiznal po zápase obránce Josef Jindra a pravděpodobně nemluvil jen o utkání jako takovém, ale i o jedné z několika zmíněných chyb, kterou udělal on sám.

Nad to všechno se ale teď svěřenci trenérů Výborného a Jelínka už musí povznést a začít pracovat na posledním, čtvrtém kroku od začátku. Na vlastním ledě k tomu budou mít ty nejlepší možné předpoklady. "Doma to musíme zvládnout a ukončit tuhle sérii, která spíš než hokej připomíná wrestling," doufá útočník Richard Jarůšek. Pro Mladoboleslavské budiž plusem, že stopka, uložená Radanu Lencovi disciplinární komisí, je u konce a mladý útočník bude moct naskočit do hry.

V nejkratším možném čase zvládla postup do semifinále jen HC Dukla Jihlava, která 4:0 na zápasy porazila Havířov. Stejně jako Bruslaři – tedy 3:1 na zápasy – je na tom Třebíč (která hraje s Havlíčkovým Brodem). Zatím nejvyrovnanější bitvu svádí Litoměřice s Olomoucí.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav