BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři předali šeky dětskému domovu a Centru 83

7. 3. 2014
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Všichni mají ještě určitě v živé paměti zápas s Českými Budějovicemi, který obě strany odehrály na začátku ledna v retro dresech. Bruslaři se ty svoje rozhodli vydražit a výtěžek aukce rozdělili mezi Dětský domov při Klaudiánově nemocnici v Mladé Boleslavi a Centrum 83 – obě instituce, pomáhající buď opuštěným dětem, nebo mentálně postiženým, obdržely šeky na 15 tisíc korun a to rovnou z rukou Milana Mikulíka, Tomáše Nouzy, Romana Willa a Radana Lence.

Šeky si do ŠKOENERGO Arény přišly vyzvednout MUDr. Helena Tomanová, primářská Dětského domova při Klaudiánově nemocnici, a Mgr. Luďka Jiránková, ředitelka Centra 83 poskytujícího sociální služby. Zatímco dětský domov podporuje BK Mladá Boleslav už dlouhodobě, Centrum 83 představuje v letošní sezoně nováčka. Jeho svěřenci jsou velkými fanoušky Bruslařů a ten nejstarší si dokonce přišel pro šek společně s ředitelkou Luďkou Jiránkovou.

Mimo finančních příspěvků se Bruslaři snaží přinášet i zážitky, v letošní sezoně je například také pozvali do kabiny A týmu, kde jim ukázali, jak funguje hokejové zázemí v Mladé Boleslavi.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav