BK MLADÁ BOLESLAV

Sportovec Mladoboleslavska: Dorazil si pro cenu i Radim Vrbata…?

4. 4. 2014
Autor: Redakce
M l. B o l. – Zatímco Boleslavský deník minulý týden předával ceny pro nejlepší sportovce, hokejisté BK Mladá Boleslav sváděli úvodní barážovou bitvu. Ve čtvrtek 3. dubna tedy nastal okamžik, kdy opožděně obdrželi svá ocenění i Bruslaři. Byli hned tři a fanoušky boleslavského hokeje asi ani jedno jméno nepřekvapí. Největší pozdvižení vzbudil příchod „Radima Vrbaty“, který se ovšem velmi rychle ukázal být jeho bratrem Davidem.

Útočník Radan Lenc zaslouženě bodoval v kategorii jednotlivců, kde skončil na druhém místě. Mezi cizinci jasně kraloval brankář slovenské národnosti Michal Valent. Už tradičním vítězem kategorie Krajánek (od roku 2008, kdy se tato cena začala udělovat, ho z prvního místa dokázal odsunout jen jednou hokejista Jan Hanzlík) se stal Radim Vrbata.

Právě on se také postaral o suverénně nejvíc šokující okamžik dodatečného předávání. Když totiž sporťák Jarda Bílek ironicky prohlásil, že teď by tedy Radimovi velmi rád předal cenu, otevřely se rázně dveře a dovnitř skutečně vkročil útočník v dresu vínové barvy s kojotem na prsou. Jakmile ale domnělému Radimovi dopadlo do tváře světlo, ukázalo se, že si pro cenu stejně jako loni přišel jeho bratr David.

Zapomenout nesmíme ani na mladoboleslavského útočníka Ivana Ďurače. Ten baráž nehrál, takže si pro cenu pro nejlepší mladý talent přišel osobně už na slavnostní předávání.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav