BK MLADÁ BOLESLAV

FANKLUB zdárně odehrál Dědek Cup 2014!

14. 7. 2014
Autor: FANKLUB, foto: Tomáš Mocarník
M l. B o l. – V sobotu 12. července se na hřišti v Bukovně konal už 4. ročník Dědek Cupu, tedy turnaje v nohejbalu, který už tradičně pořádá FANKLUB BK Mladá Boleslav, a kterého se letos zúčastnilo 10 dvoučlenných družstev. Ceny tentokrát předsedovi FANKLUBU pomáhal předávat brankář Bruslařů Jan Růžička, a ačkoliv to zpočátku tak nevypadalo, nakonec se vydařilo i počasí. BK Mladá Boleslav prvním třem vítězným týmům věnoval originální dresy z posledních tří sezon!

Den sice začal deštěm, a tak vznikly obavy, aby se neopakovalo loňské počasí. Foukal sice vítr, ale nakonec bylo až do večera střídavě oblačno a slunečno.

Všechny účastníky a diváky přivítal předseda FANKLUBU BK Mladá Boleslav Daniel Váně. Turnaj probíhal v pohodové náladě a za podpory místních obyvatel. Na rozdíl od minulého ročníku se hrálo na novém umělém povrchu. Proti loňským "bahenním koupelím" to byla určitě vítaná změna pro všechna družstva, i když se objevilo pár odřenin.

Už od odpoledních hodin turnaj sledoval mladý brankář BK Mladá Boleslav Jan Růžička. Účastníci měli možnost s ním pobesedovat v hospodě a později i přímo u hřiště.

Po dohrání všech zápasů a sečtení výsledků následovalo slavnostní zakončení turnaje a předávání cen. Ceny předával předseda FANKLUBU společně s brankářem Růžičkou. Jako první se umístil tým Rotující kedlubny ve složení Petr Hanoušek a Libor Kavan. Nejlepším hráčem turnaje se stal (nejmladší účastník) Václav Horčička.

FANKLUB doufá, že všichni účastníci byli spokojeni s průběhem turnaje i s počasím a v minimálně stejně skvělou návštěvnost věří i za rok na dalším, už 5. ročníku Dědek Cupu.

Velký dík patří i sponzorům:

NAVRÁTIL REALITY – realitní kancelář
FANKLUB BK Mladá Boleslav
BK Mladá Boleslav
Šárka Drlová – Hospůdka pod sokolem

Konečné pořadí týmů:

1. Rotující kedlubny – Petr Hanoušek, Libor Kavan
2. Rudá mašina – Jiří Dvořák, Václav Horčička
3. Rumparáda – Filip Drla, Tomáš Drla
4. Pat a Mat – Michal Doležálek, Tomáš Klíma
5. Mamuti – Vlastimil Mráček ,Martin Beka
6. Vječně vylitý – Zbyněk Špic, Radek Maršálek
7. Morčata na útěku – Tereza Procházková, Jakub Koutek
8. Démoni – Jaroslav Šulc, Jaroslav Čejka (Jiří Šmejkal)
9. Kvakosh vylil boys – Jiří Kolaja, Jan Obrázek
10. Velkej Rum – Dominik Kuta, Michal Sedlatý

"Turnaj jsme zakončili rozlučkou se sezonou, která byla náročná jak pro klub tak i pro FANKLUB, ale hlavně byla "postupová"," nechal se slyšet předseda Daniel Váně. Na rozhovor s ním se můžete těšit v nejbližších dnech!

Fotografie z akce si prohlédněte zde!