BK MLADÁ BOLESLAV

Permanentky pro starou gardu? Už je to tradice, zní z klubu

1. 8. 2014
Autor: Klub
M l. B o l. – Už třetím rokem po sobě věnuje hokejový klub BK Mladá Boleslav permanentní vstupenky svým dávným hráčům a rozhodně v tom plánuje pokračovat. "Je to jeden ze způsobů, jak se vracet ke kořenům, a jak dát najevo, že jsme hrdí na dlouhodobou historii klubu i na lidi, kteří se na ni podíleli," říká generální manažer klubu Mgr. Jan Tůma. Na fotografii vidíte Antonína Pecha, rodáka z Mladé Boleslavi a bývalého útočníka Bruslařského klubu, který hrál mimo něj třeba i za Liberec.

"Měli velkou radost a všichni se zajímali o aktuální dění v klubu," říká Ing. Petra Volprechtová, která se stará o marketing a se zástupci takzvané "staré gardy" komunikuje. "Taky nezapomněli zdůraznit, že jsou rádi, že klub bude hrát znovu nejvyšší soutěž. Těší nás, že stále zůstávají našimi fanoušky," přiznává.

Na každoročně pořádané setkání "staré gardy", které se koná tradičně před Vánocemi, se v zimě dostavil generální manažer klubu Mgr. Jan Tůma, který se rád se zúčastní – a třeba ne sám – i toho dalšího.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav