BK MLADÁ BOLESLAV

Novým sportovním manažerem bude Jaromír Látal

9. 11. 2014
Autor: Tisková zpráva
M l. B o l. – Pozici sportovního manažera BK Mladá Boleslav obsadí Jaromír Látal, který dosud působil v druholigovém Vrchlabí. K extraligovému mužstvu se vrací po dvou letech, naposledy vykonával totožnou pozici v nejvyšší soutěži v Karlových Varech.
JAROMÍR LÁTAL
Nový sportovní manažer BK Mladá Boleslav.
Foto: hcvrchlabi.cz

Jednapadesátiletý bývalý profesionální hokejista má bohaté manažerské zkušenosti. V minulosti pracoval také pro České Budějovice jako generální i sportovní manažer a prošel i oběma pražskými týmy Spartou a Slavií. Jako hráč strávil největší část kariéry ve Spartě Praha, za kterou odehrál šest sezon.

"Věříme, že to bude ten správný týmový hráč," uvedl k angažování Látala generální manažer BK Mladá Boleslav Mgr. Jan Tůma a zmínil také nepotvrzené informace, které se objevily na internetu během neděle.

"Údajně měl u nás podepsat Jaromír Látal smlouvu, ale ještě se tak nestalo. Nicméně na podmínkách jsme se domluvili," ubezpečil, že na svých webových stránkách chce klub veřejnost informovat včas, ale pouze ověřenými informacemi.

Oficiálně by měl Jaromír Látal nastoupit do boleslavského klubu v úterý 11. listopadu. Ve funkci nahradí Luďka Bukače mladšího, který v BK Mladá Boleslav skončil minulý týden.