BK MLADÁ BOLESLAV

FANSHOP: Nabídka je zase o něco širší, očekávaná kolekce dorazila!

11. 11. 2014
Autor: Klub
M l. B o l. – Je to tady! Ve FANSHOPU konečně bude k dostání slibované oblečení vycházející z hráčské kolekce. Přímo na stánku tak můžete zakoupit fanouškovská trika a polokošile už v pátek 14. listopadu na utkání s Třincem, neprofukavé bundy budou k dostání na objednávku. K dostání jsou nově také polepy na auto s logem klubu a postavičkou Pukyho.

Fans trička, polokošile a neprofukavá bunda

Fans trika jsou k dostání za 590 Kč ve velikosti pro dospělé, dětské varianty přijdou na 490 Kč. Polokošile zakoupíte za 790 Kč, resp. 690 Kč v dětských velikostech. Trička i polokošile jsou funkční, vyrobeny jsou ze speciálního polyesterového vlákna, které má schopnost odvodu vlhkosti směrem ven. Jestliže skladem nebude vaše velikost, zboží vám objednáme a do 14 dnů bude u vás. U zboží na objednávku je placena záloha.

Neprofukavé bundy jsou k dostání výhradně na objednávku. Pro dospělé za 2.800 Kč, dětské varianty za 2.500 Kč. Bundy jsou vyrobeny z membránového materiálu odolného vodě a větru, spodní část má tepelně izolační vlastnosti. Objednávání bund je možné od 14. do 28. listopadu a za každou objednávku bude přijata záloha ve výši 1.000 Kč.

U objednání v tomto termínu garantujeme dodání do Vánoc. Objednávání je možné jak ve stánku na hale při utkání, tak v kanceláři u Ing. Petry Volprechtové. Při objednání na stánku i v kanceláři si navíc můžete bundu prohlédnout, neboť tam bude k dispozici vzorek.

Jakmile budou bundy připraveny k vyzvednutí, fanoušky budeme informovat prostřednictvím klubového webu, facebookové stránky a případně rovněž telefonicky. K bezproblémovému objednání a určení velikosti triček, polokošil a bund je vám k dispozici velikostní tabulka.

Polepy na auto rovněž k zakoupení

Další novinkou ve FANSHOPu, kterou jsme slibovali, jsou polepy pro váš vůz. K dostání budou 3 verze samolepek. Jedna s postavičkou Pukyho a dvě varianty s logem klubu takové, aby klubový znak správně vynikal na barvě pozadí. O správné volbě samolepky tedy bude rozhodovat, jestli budete polepovat vůz světlé nebo tmavé barvy. Cena polepu s logem je 160 Kč, varianta s Pukym přijde na 120 Kč. Nálepky jsou vhodné k nalepení na jakýkoli pevný podklad. Nejen tedy na auto, je to na Vás.


Kde můžu objednávat a kupovat?

  • Ve stánku FANSHOPU v rohu zimního stadionu při každém domácím utkání "A" týmu BK Mladá Boleslav.
  • V kanceláři Ing. Petry Volprechtové (Na Vinici 31, Mladá Boleslav) každou středu od 9:00 do 11:30 a od 13:30 do 15:30.

A nezapomeňte, nakupovat a objednávat tyto novinky můžete ve stánku FANSHOPU už na zápase s Třincem v pátek 14. listopadu.