BK MLADÁ BOLESLAV

Tradiční zážitky v kině CineStar udělaly dětem znovu radost

24. 1. 2015
Autor: Klub
M l. B o l. – Po dobu pěti let dělal Bruslařský klub za spolupráce svých partnerů radost dětem z dětských domovů na začátku prosince, což souviselo s tradiční mikulášskou nadílkou. Pokaždé byl program trochu jiný, několikrát se na akci objevili i samotní hokejisté. (Loni se například zúčastnil trenér Marian Jelínek.) Organizátoři se zkrátka pokaždé snažili, aby setkání bylo v něčem nové a jedinečné. Letos poprvé došlo ke změně výraznější, datumové, neboť děti obdržely pozvání k novoročnímu setkání. Fotografie si prohlédněte TADY!

Akci pro děti opět organizovali a také se jí zúčastnili BK Mladá Boleslav (Cyril Suk – na videu, Ing. Petra Volprechtová), Dragon Internet (Tomáš Dragon, Pavlína Dragonová, MSc., MBA) a CineStar (Ivana Nováčková). V letošní sezoně se mohly děti radovat z přítomnosti kouzelníka a samozřejmě obdivovat jeho tajemné kousky.

Akce v Olympii
Podobně jako v loňské sezoně, i letos se mohou děti z dětských domův těšit na další akci v OC Olympia! Se samozřejmě trochu obměněnými pravidly proběhne v obchodním centru nejen výstavka jejich výtvorů!

Největší pointou celého dopoledne ale byla tvorba takzvaných novoročních přání, ve kterých měly děti ukázat nejen fantazii, ale také zručnost. Musely totiž obkreslit svou ruku a poté ji nikoliv vystřihnout, nýbrž „obtrhat“. Na výtvor napsaly svá přání, načež je ještě ke všemu lepily do nejrůznějších koláží.

Ohlasy pedagogů a vyučujících byly výborné, ze svých svěřenců měli radost, neboť děti se hodně snažily, komunikovaly a vyprávěly, proč zrovna jejich přání je to nejdůležitější. A jaká byla nejčastější? Od tradičních – jako stát se hokejistou, zlepšit se ve škole a nezlobit – až po ta humornější – jako například „zlepšit se na Facebooku“ – nebo naopak naprosto vážná – vrátit se k mámě.

Velkým finále potom bylo zhlédnutí pohádky Velká šestka, a to dokonce v předpremiéře!