BK MLADÁ BOLESLAV

Omluva fanouškům

17. 2. 2015
Autor: Klub
M l. B o l. – Při nedělním utkání mezi BK Mladá Boleslav a Mountfieldem HK došlo k politováníhodné situaci ohledně obsazení sedadel v sektoru G zimního stadionu. Z důvodu velkého zájmu o vstupenky ze strany fanoušků Hradce Králové a také velmi korektního jednání ze strany jeho FANKLUBU se BK Mladá Boleslav v zápase 47. kola rozhodl uvolnit pro jejich potřeby také sektor G. K tomuto rozhodnutí klub přistoupil i při některých jiných zápasech. Pokaždé tak činil především z důvodu bezpečnosti – nechtěl „mísit“ své fanoušky s hostujícími, kteří by bez ohledu na omezenou kapacitu sektoru pro hosty stejně dorazili.

„Bohužel jsme to tentokrát vyřešili nešťastně. Z naší strany proběhla směrem k fanouškům v podstatě nulová komunikace,“ konstatuje zpětně generální manažer klubu Mgr. Jan Tůma. S některými z „odsunutých diváků“ se klub snažil situaci řešit již před zápasem, ale toto řešení bylo velmi hektické a nepřipravené. „Naším cílem v žádném případě nebylo poškodit naše fanoušky, naopak je ochránit,“ dodává generální manažer. „Všem fanouškům, kterých se tato situace dotkla, se jménem svým i jménem klubu omlouvám.“

Pro všechny diváky, kteří mají do sektoru G permanentní vstupenku, nebo si z daného zápasu uchovali do tohoto sektoru vstupenku, má klub připraven jako odškodnění drobný dárek z FANSHOPU. Tento dárek divák získá, pokud se dostaví na sekretariát klubu a předloží zmíněnou permanentku nebo vstupenku.