BK MLADÁ BOLESLAV

Bavte se! Jsou tu finále soutěže o skútr, Bob a Bobek i trvající slevy

3. 3. 2015
Autor: Klub
M l. B o l. – Předkolo play-off – to je pro Bruslaře a jejich fanoušky především velkým hokejovým svátkem. Ne všechno, co se chystá, se ale bude striktně dít jen o třetinách na ledě! Těšit se tak můžete na desítku vítězů v soutěži v házení puků na led, v rámci promo akce blížícího se mistrovství světa v ledním hokeji, které v květnu budou hostit Praha a Ostrava, dorazí maskoti Bob a Bobek i s pohárem pro mistra, a minout byste rozhodně neměli ani stánek FANSHOPU!

Slevy i hráč ve FANSHOPU

Kdy jindy než teď dát najevo, ke kterému týmu patříte?! Slevy ve FANSHOPU pokračují i v nadstavbové části, tak neváhejte a vybavte se v rozhodující fázi sezony kompletně do klubových barev! Namátkou jmenujme to, co je vidět nejvíc – tedy dresy, kšiltovky, kulichy, dětská trička nebo třeba minidresy do auta. Připomínáme, že členům FANKLUBU bude uplatněna ještě "sleva ze slevy"! Některé položky jsou těsně před vyprodáním, na skladě jich zbývá posledních pár kusů!

Aktuální novinkou ve FANSHOPU jsou nové hrnky – v černé variantě (cena 90 Kč). Na předkolo také dorazila nová velká várka dresů, takže určitě neváhejte a přijďte si vybrat ten svůj, v němž Bruslaře podpoříte nejen v aktuálních bojích.

V průběhu sobotního zápasu se navíc můžete těšit na přítomnost hráče ve stánku FANSHOPU, tak ho nezapomeňte navštívit a požádat o fotku nebo podpis!


Je tu finále soutěže o skútr!

Dvěma koly už jsme si prošli, teď je tu velké finále! Dvacítka z vás, která ve zmíněných předchozích kolech, mířila nejpřesněji, bude v první přestávce sobotního duelu s Plzní bojovat o deset skvělých cen včele se skútrem KYMCO v klubových barvách a se jmény hráčů! Majitel skútru navíc získá i parádní a barevně vyladěnou helmu!

Pro dvacítku finalistů bude 15 minut před začátkem zápasu až do jeho vypuknutí pod domácím kotlem připraven registrační stánek. S sebou je nutné přinést registrační lístek společně s dokladem totožnosti. Děti musí doprovodit zákonný zástupce (taktéž s dokladem totožnosti). Na registraci je bezpodmínečně nutné se dostavit!

Finálové házení puků proběhne o první přestávce, vyhlášení vítězů a předání cen potom o druhé. Desítka vyhlášených vítězů nechť se dostaví k zadnímu vchodu (i tentokrát s dokladem totožnosti!), konkrétně k pracovníkům security služby stojících u chodby vedoucí ke kabinám a to už na konci druhé třetiny. Ceny se totiž začnou předávat okamžitě po zahájení přestávky!

Desítka postupujících puků z prvního kola: 161, 42, 200, 7, 1, 9, 126, 2, 57 a 27.

Desítka postupujících puků z druhého kola: 15, 6, 120, 127, 135, 180, 17, 19, 150 a 133.


Promo k MS aneb vyfoť se s Bobem a Bobkem

O sobotním zápasu s Plzní se můžete v útrobách ŠKOENERGO Arény těšit také na promo akci k blížícímu se mistrovství světa v ledním hokeji, které letos pořádá Česká republika. Do Mladé Boleslavi tak přijedou maskoti Bob a Bobek i pohár pro mistra. Kromě chystané akce na ledě se s nimi můžete také vyfotit na předem určeném místě.