BK MLADÁ BOLESLAV

Šestá třída zvítězila na hronovském turnaji

26. 3. 2015
Autor: Vojtěch Drbohlav
H r o n o v – Během uplynulého víkendu (21. a 22. března) se představili hráči mladoboleslavské šesté třídy na HRONOV CUPu 2015, který se konal v tamější Wikov Aréně. Mladí Bruslaři celý turnaj ovládli a do města automobilů si přivezli cenné vítězství!

Boleslavští šesťáci změřili síly hned se čtyřmi protivníky: HC ČSOB pojišťovna Pardubice, Bobři Valšské Meziříčí, HCM Jaroměř a domácími HC Wikov Hronov. V sobotu i v neděli sehráli vždy každý den dvě utkání, každý zápas trval 3x15 minut.

Během prvního hracího dne se Středočechům dařilo skvěle. Nejprve dokázali porazit Jaroměř 4:1 a následně deklasovali Valašské Meziříčí 6:1. Do nedělního hracího dne vstoupili Boleslavští prohrou s domácím Hronovem – 3:4. Chuť si však hráči z města automobilů spravili v posledním utkání, doslova totiž smetli Pardubice – 9:2!

Kompletní výsledky celého turnaje:

21.3.
HC WIKOV HRONOV - HCM JAROMĚŘ 4:1
BOBŘI VAL.MEZIŘÍČÍ - HC PARDUBICE 2:11
BK ML.BOLESLAV - HCM JAROMĚŘ 4:1
HC WIKOV HRONOV - HC PARDUBICE 3:4
BK ML.BOLESLAV - BOBŘI VAL.MEZIŘÍČÍ 6:1

22.3.
BOBŘI VAL.MEZIŘÍČÍ - HCM JAROMĚŘ 4:0
HC WIKOV HRONOV - BK ML.BOLESLAV 4:3
HCM JAROMĚŘ - HC PARDUBICE 0:5
HC WIKOV HRONOV - BOBŘI VAL.MEZIŘÍČÍ 4:1
BK ML.BOLESLAV - HC PARDUBICE 9:2

Díky skvělým výkonům dokázali Bruslaři ovládnout celý turnaj a zvítězit v něm. Nejlepším hráčem BK Mladá Boleslav na turnaji byl vyhlášen Oskar Haas, který byl zároveň i nejlepším střelcem. Vstřelil úctyhodných deset branek ve čtyřech zápasech. Po třech gólech si pak připsali Dominik Ďurač a Jakub Peca.

Celkové pořadí turnaje:

1. BK Mladá Boleslav
2. HC Wikov Hronov
3. HC ČSOB pojišťovna Pardubice
4. Bobři Valašské Meziříčí
5. HCM Jaroměř

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav