BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři dělali radost, pomohli dětskému centru

27. 4. 2015
Autor: Klub
M l. B o l. – V rámci soutěže o skútr KYMCO BK Mladá Boleslav avizoval, že se výtěžek z prodeje puků, které fanoušci vhazovali na led, chystá věnovat potřebným. Finanční pomoci se tak dočkalo Dětské centrum při Klaudiánově nemocnici, který Bruslaři už dlouhodobě podporují. K vykonání dobré věci se rozhodl přidat i FANKLUB mladoboleslavského hokeje, a tak malé děti vyrazila pozdravit velká návštěva.

Za BK Mladá Boleslav dorazili generální manažer Mgr. Jan Tůma, marketingový manažer Cyril Suk a Ing. Petra Volprechtová. Chybět nemohli ani dva hráči – obránce Matěj Stříteský a útočník Pavel Musil. Oba vzbudili nadšení, protože je děti poznaly. Právě hokejisté pak primářce MUDr. Heleně Tomanové předali šek na 25 tisíc korun.

K nim přidali dalších 10 tisíc korun také zástupci FANKLUBU BK Mladá Boleslav Daniel Váně a Petr Hanoušek.

Bruslaři se podrobněji seznámili s chodem dětského domova, popovídali si ze zaměstnanci a dokonce si hráli s jeho malými obyvateli. "Takové věci by člověk měl dělat častěji," nechal se slyšet Pavel Musil, kterého návštěva stejně jako všechny ostatní nenechala chladným. "Mají smysl a jsou důležité," doplnil ho Matěj Stříteský. "Vážím si toho, že jsem mohl přijít."

Na fotografie z návštěvy se podívejte do naší fotogalerie.