BK MLADÁ BOLESLAV

Minule získala Boleslav pomyslný bod. Jak to dopadne tentokrát?

12. 8. 2015
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Nejprve to byly Pardubice, nyní Bruslaři „tráví“ týden s Libercem. Podruhé během pár dní na něj narazí ve čtvrtek 13. srpna, tentokrát ovšem v domácím prostředí své ŠKOENERGO Arény. Oč jinačí to bude střetnutí, začneme zjišťovat v 17:30. Přijďte Bruslaře povzbudit a – alespoň trochu – zchladit aktuální horké dny.

Hokejisté BK Mladá Boleslav za sebou mají už čtvero přípravných zápasů, jejichž bilance zatím maličko pokulhává. Dvě prohry s Pardubicemi (jedna na samostatné nájezdy), výhra nad německým Wolfsburgem a prohra (byť opět na nájezdy) s Libercem. „Ne že bychom výsledkům nepřikládali vůbec žádný význam, ale přeci je to pořád jen příprava. A ve své podstatě stále ve svém začátku,“ hlásí trenéři Bruslařského klubu.

Právě tým z Podještědí je napodruhé soupeřem mladoboleslavského A týmu. V úterý na něj přitom Středočeši nestačili v rámci individuálních dovedností zvaných samostatné nájezdy. V duelu šli přitom nejprve zásluhou Jarůška do vedení, jenže pak Liberec dokázal otočit. Rozhodující byla třetí třetina, v níž se svěřenci trenérů Výborného s Jelínkem vzepjali a vyrovnali. V penaltách pak ovšem znovu padli.

Sestava z minulého zápasu

Bílí Tygři Liberec: Lašák – Ševc, Plutnar, Vitásek, Šimek, Derner, Výtisk (C), Ulrych – Birner, Vampola, Řepík – Radivojevič, Bulíř, Bakoš – Krenželok, Jelínek, Valský – Vlach, Lakatoš, Stránský

BK Mladá Boleslav: Rittich – Stříteský,Ovčačík, Robar, Voráček, Trončinský, Kučný, Trška – Bárta, Lenc, Pabiška (C) – Hyka, Hruška, Klimenta – Jarůšek, Urban, Pacovský – Ďurač, Kubica, Rys

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav