BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři chtějí Dominikovi pomoct! Přidej se k nim!

8. 9. 2015
Autor: Klub
M l. B o l. – Osud ho postavil před těžkou zkoušku, sedmnáctiletý Dominik Skořepa ale bojuje jako lev. Hráč juniorky BK Mladá Boleslav měl při cestě na trénink těžkou autonehodu, po níž je momentálně na vozíčku. Už zvládl rozhýbat ruce a plánuje se rvát dál, cíl má jasný – znovu se postavit na nohy! Jenže jeho boj nemá jen fyzické a psychické parametry, ale i finanční. A BK Mladá Boleslav se rozhodl jemu i jeho rodině pomoct. A i s tou sebemenší částkou se můžete přidat i vy!

Ať už to s Dominikem do budoucna dopadne jakkoliv, Skořepovi už teď vědí, že je doma čekají stavební úpravy. Musí vymyslet co se schody, rozšířit dveře, předělat koupelnu. Další finance budou potřeba na léčebné pomůcky i pro pobyt v Kladrubech, kde Dominika od podzimu čeká rehabilitace.

Klub už v minulém týdnu naznačoval, že chce Dominikovi i jeho rodině pomoci, a proto se rozhodl založit nadační konto. Ve svých řadách pro začátek vybral částku 100 tisíc korun, kterou následně jako první vložil na níže uvedený účet.

Veřejnost a fanoušci klubu mohou přispět na vytvořené konto finanční částkou dle svého uvážení, kterou mohou Dominiku Skořepovi také pomoci.

Číslo účtu: 88664425/0100 (Komerční banka)

Pomoc ale nemusí nutně znamenat jen peníze. Bruslaři nechali Dominikovi například u firmy ALEA sportswear spol. s.r.o. vyrobit speciální oblečení v klubových barvách, na které si on sám vymyslel svá motivační hesla, a pro lepší komunikaci s rodinou a kamarády mu pořídili tablet. A přidala se i další firma – MITEL s.r.o. do něj Dominikovi zdarma zřídil internetové připojení.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav