BK MLADÁ BOLESLAV

Autogramiáda A týmu bavila, kapitán dokonce dostal pusu na tvář!

16. 9. 2015
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Nejenže konečně začala hokejová sezona, ale po dlouhém létě plném (dobrá, jen částečného) odloučení, přišel také první letošní osobní kontakt. Bruslařský klub totiž ve středu 16. září uspořádal pro své fanoušky a příznivce za spolupráce OC Olympia autogramiádu právě v mladoboleslavském obchodním centru. Podívejte se na fotky!

Už tradiční a oblíbené setkání znovu výborně bavilo – i díky maskotu Embíkovi, stánku FANSHOPU nebo moderátorovi Doktoru Bubnovi, který už doslova proslul se svými soutěžemi. Nezklamal ani tentokrát, asi největší "poprask" vyvolala nezvyklá výzva ke hře o permanentní vstupenku na letošní sezonu určená speciálně ženám – aby mohla dáma zmíněnou permanentku získat, musela políbit Davida Výborného. Zaskočeného ženského složení využila jedna fanynka, která se nerozpakovala a kapitánovi Bruslařů rovnou přes stůl dala pusu na tvář.

Děti se pro změnu výborně bavily u oblékání dvou "živých figurín". Radana Lence a Ivana Ďurače totiž dostaly dva týmy za úkol co možná nejvíce obléct a to z vlastních zdrojů. Oběma Bruslařům tak kolem krků i na hlavách přistály trička, šály nebo dokonce kabelky či sluneční brýle.

Mimo cen ze zmíněných soutěží se fanoušci dočkali i drobných pozorností od maskota Embíka a – jak jinak – samozřejmě odcházeli domů s náloží sběratelských kartiček a plakátů.

Video