BK MLADÁ BOLESLAV

Benefiční utkání pro Dominika Skořepu plné hvězd: Přijďte také!

22. 9. 2015
Autor: Klub
N y m b u r k – Ani klubu NED Hockey Nymburk, odkud Dominik Skořepa pochází, a kde dělal své první hokejové krůčky, není osud bývalého svěřence lhostejný. Pro sedmnáctiletého útočníka, který měl na konci července vážnou autonehodu, po níž je momentálně upoután na invalidní vozík, proto pořádá benefiční utkání. V něm domácí celek Nymburku vyzve na souboj mužstvo složené ze slavných hráčů a osobností českého hokeje. Zápas se uskuteční v úterý 6. října na zimním stadionu v Nymburku, úvodní buly padne v 18 hodin.

Výtěžek ze vstupného, jehož jednotná cena je 100 Kč, bude věnován na Dominikovu léčbu stejně jako případné další dary, které se v průběhu utkání objeví. K dispozici totiž bude box pro další dobrovolné příspěvky a objevit by se měli také zástupci několika oslovených firem stejně jako třeba hejtman Středočeského kraje Ing. Miloš Petera.

Že půjde o nepochybně velkou akci, kterou bude stát za to zažít a hlavně pomoct, podtrhují už nyní potvrzená jména týmu osobností. Těšit se tak můžete na ještě loni boleslavského Michala Broše, Stanislava Procházku, Martina Chabadu, Libora Procházku, Davida Pospíšila, Martina Hamrlíka, Františka Kaberleho, Pavla Pateru, Libora Pivka, Petra Lešku, Otakara Janeckého nebo Jana Czerlinskiho. V jednání jsou pak Tomáš Vlasák, Martin Straka, Petr Nedvěd nebo třeba Martin Ručinský. Coby trenér mužstva osobností přislíbil svou účast Slavomír Lener.

Tým osobností by na znamení dvou týmů, za které kdy Dominik Skořepa hrál, měl nastoupil v dresech BK Mladá Boleslav.

Těm, z vás, kteří už Dominikovi Skořepovi přispěli – ať už osobně na prvním extraligovém utkání Bruslařů nebo rovnou na jeho nadační konto 88664425/0100 – děkujeme!

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav