BK MLADÁ BOLESLAV

Exhibiční utkání: Na Dominika se vybralo téměř půl milionu korun!

7. 10. 2015
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Utkání mezi domácím celkem Nymburka a pro daný večer speciálně složeným týmem z českých hokejových osobností, které se konalo v úterý 6. října večer právě na nymburském ledě, vzbudilo velký ohlas. Speciálního zápasu se zúčastnilo více než patnáct set lidí, kteří tak přispěli jednak zakoupením vstupenky, jednak v mnoha případech ještě do předem připravených boxů. Duelu se zúčastnil i sám Dominik Skořepa, který vhodil symbolické úvodní buly a před začátkem třetí třetiny si osobně přezval finanční i věcné dary.

Sestava NED Hockey Nymburk: Brázdil – Kříž, Kosejk, Loučka, Knesl, Novák, Rittig, Tržický, Kosejk – Eis, L. Král, Stehlík, Šimek, Biřičzš, D. Protivný, Kuzďas, Barbora, Smejkal, Jindra, Čapek, Kejčík, Podsedníček, Jebavý

Sestava Osobnosti českého hokeje: Matoušek – Kaberle, Žabka, Hamrlík, Kočí – Pospíšil, Ujčík, Nedvěd, Patera, Procházka, Vlasák, Červenka, Leška, Pivko, Chabada, Broš

NED Hockey Nymburk – Osobnosti českého hokeje 3:8 (0:2, 1:2, 2:4)

Branky a nahrávky: 27. Loučka, 46. Stehlík, 52. Eis – 2. Leška, 3. Chabada, 22. Nedvěd, 31. Leška, 49. Vlasák, 55. Ujčík, 57. Ujčík, 59. Ujčík

Děkujeme!
Také BK Mladá Boleslav děkuje všem, kdo se na pomoci Dominikovi Skořepovi podíleli – ať už organizačně, finančně nebo podáním pomocné ruky. Speciální dík patří nymburskému klubu, Lukáši Královi a všem hráčům, kteří se rozhodli pomoci a utkání se zúčastnili.

"Bylo to úžasný," neskrýval nadšení hlavní aktér Dominik Skořepa. "Vůbec jsem nečekal, že by mohlo přijít tolik lidí a navíc kvůli mě přijet tolik slavných hokejistů," prozrazuje dojatě. "Měl jsem slzy na krajíčku, ale snažil jsem se držet. Byl to pro mě fakt neuvěřitelný večer," doplňuje mladík, který sledoval jasnou výhru českých hvězd. "Všechny mám rád, ale nejvíc asi Petra Nedvěda a Romana Červenku," dodává.

Ve druhé přestávce pak převzal kompletní výtěžek ze vstupného. A ten činil skvělých 153 400 korun, ovšem přidali se i další a rodina Dominika Skořepy si domů odvezla šeky v hodnotě téměř půl milionu korun. Sto tisíc mu věnoval například Nadační fond Ivana Hlinky v zastoupení paní Liběny Hlinkové, stejná částka přišla ze strany Vodáren a kanalizací, padesát tisíc mu dále věnovali zástupci Středočeského kraje v čele s hejtmanem Milošem Peterou a čtyřicet tisíc Martin Ševc s tygří kabinou. Tím ale výčet stále nekončí. Dvacet tisíc totiž přidala firma PWJ, deset tisíc Asociace hráčů ledního hokeje v čele s Markem Černoškem a pět tisíc nymburský klub, v němž Skořepa hokejově vyrůstal. A nechyběly ani památeční dresy a další upomínkové předměty.

BK Mladá Boleslav Dominikovi předal pozvání na divadelní představení, které v listopadu chystá, a na kterém mu předá finance, které se aktuálně zatím stále hromadí na speciálně založeném nadačním kontě 88664425/0100.

Na FOTOGRAFIE ze zápasu se podívejte ZDE!

Pozdrav a poděkování od Dominika Skořepy


×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav