BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři byli v divadle a předali šek Dominiku Skořepovi

3. 11. 2015
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Netradiční zábava, netradiční prostředí, netradiční oděv. A tým a vedení klubu BK Mladá Boleslav vyrazili do městského divadla na představení Hvězda – komedii ve stylu „one woman show“, v níž excelovala skvělá Eva Holubová. Co je ale nejdůležitější: dorazil také Dominik Skořepa se svou rodinou, kterému zástupci BK Mladá Boleslav a AUFEER DESIGN slavnostně předali šek na 200.000 Kč, což je částka, kterou se doposud podařilo nashromáždit na Dominikově nadačním kontě. Děkujeme!

BK Mladá Boleslav a AUFEER DESIGN uspořádali společenský večer v mladoboleslavském divadle za účasti hráčů, zaměstnanců i partnerů. Před komedií Hvězda proběhlo oficiální předání dvou šeků – Dominiku Skořepovi a paní Vrábelové, zaměstnankyni společnosti AUFEER DESIGN, jejíž syn je taktéž po nehodě.

Dominik neskrýval dojetí a osobně celému divadlu – a pochopitelně na dálku i všem fanouškům – poděkoval za veškerou pomoc a podporu. Šeky předávali šéfové AUFEER DESIGN Bc. Jan Plachý, který je zároveň předsedou představenstva BK Mladá Boleslav, a Ing. Martin Kele a také generální manažer Bruslařů Mgr. Jan Tůma.

Doplňme, že do předem připravených boxů na další finanční dary návštěvníků divadla se v průběhu večera vybralo dalších 40.000 Kč. I za ně mnohokrát děkujeme!

Na fotografie ze slavnostního večera se můžete podívat tady.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav