BK MLADÁ BOLESLAV

Milan Řehoř: Zlín to přijel betonovat. Hrálo se těžce

12. 11. 2015
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Nečekaným „stoprocentním hrdinou“ zápasu se Zlínem se stal brankář Mladé Boleslavi Milan Řehoř. Jelikož si ale stejná čísla odnesl z utkání také jeho protějšek Kašík, nikterak velký důvod k radosti to pro do branky nečekaně umístěného muže nebyl.

„Zlín to sem očividně přijel zabetonovat a proti tomu se strašně špatně hraje,“ připustil po utkání brankář Milan Řehoř, který se do branky podíval nečekaně z důvodu nemoci Davida Ritticha. „Oni hrají jen zezadu a čekají na brejky a vlastně nic dalšího. A jak říkám, na tohle se zvlášť někdy hodně špatně hledá recept.“

A kdy se kmenový hráč Chomutova, který v Mladé Boleslavi momentálně dvouměsíčně vypomáhá, dozvěděl, že půjde do branky? „S definitivní platností až v den zápasu ráno. Ale že Ríťa (David Rittich, pozn. red.) ještě není úplně v pohodě, jsem věděl, takže jsem s tím tak nějak počítal už dopředu,“ přiznává.

Zakleté pro Bruslaře i nadále zůstávají samostatné nájezdy. Dlouhodobé trápení, které se táhne dokonce až do předminulé sezony. „I ke mně už se něco na téma Mladá Boleslav a nájezdy doneslo, ale to je těžké házet do jednoho pytle. Třeba se Zlínem to byla trochu i smůla, při tom prvním nájezdu. Od toho se to pak odvíjí. Je to prostě vabank,“ hlásí Řehoř.