BK MLADÁ BOLESLAV

Jednání s Mladou Boleslaví byla rychlá, pochvaloval si Jakub Klepiš

11. 12. 2015
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – V posledních dnech se po Mladé Boleslavi šířily nejrůznější informace na téma hráčských příchodů. Dlouhé dohady v městských kuloárech nakonec ukončila informace o příchodu Jakuba Klepiše, jehož hráčská práva až do roku 2018 převzal BK Mladá Boleslav od Ocelářů z Třince. Jednatřicetiletý útočník na nic nečekal a v pátek hned naskočil do utkání proti Pardubicím. V něm sice Boleslavští přestříleli Dynamo 50:17, i tak ale zvítězili hosté poměrem 4:2, a stali se tak prvním týmem, který si letos odvezl z mladoboleslavské ŠKOENERGO Arény tři body!

Pojďme se ale vrátit zpět k Jakubu Klepišovi. Jeho příchod do města automobilů se zrodil poměrně rychle. Kdy se nyní už extřinecký útočník vlastně dozvěděl o tom, že o něj mají ve středních Čechách zájem? „Dozvěděl jsem se to ve středu večer. Jednání byla rychlá a korektní. Měl jsem možnost mluvit s vlastníkem klubu panem Plachým, který za mnou přijel do Prahy, což se mi hodně líbilo. Brzy jsme se domluvili," líčil bezprostředně po zápase útočník s číslem 21.

„K týmu jsem se připojil až v pátek ráno na předzápasovém rozbruslení, o to více jsem byl rád, že jsem mohl ještě ten den naskočit do utkání. Jen škoda, že jsme nedali víc branek, chtěli jsme urvat nějaké body. Bohužel to ale nevyšlo a snad se nám zadaří v neděli na ledě Chomutova," uzavírá Jakub Klepiš svůj první pozápasový rozhovor v mladoboleslavské ŠKOENERGO Aréně.