BK MLADÁ BOLESLAV

FANSHOP je tu stále pro vás, chystá nové kšiltovky!

19. 1. 2016
Autor: Klub
M l. B o l. – Pokud vám Ježíšek nechal pod stromečkem nějakou tu kačku a vy ještě stále přemýšlíte, jak s ní naložit, máme pro vás pár zajímavých tipů. Třeba jelikož období kulichů je momentálně víc než aktuální, tak vězte, že od nedělního zápasu se Spartou (24. ledna) budou právě zimní čepice opět v prodeji. Až přijde teplejší počasí, chystají pro Vás Bruslaři kšiltovky – a to v úplně novém designu!

S kšiltovkami klub tentokrát vsadil na bílou barvu s výrazným logem na přední části a jednoznačným a všeříkajícím slovem „BRUSLAŘI“ na straně zadní. K dispozici bude jako již tradičně nepřeberné množství velikostí, takže si každý najde přesně tu, která mu padne. Tak si nenechte ujít další skvělou příležitost dát najevo, komu fandíte! Těšte se, další info najdete samozřejmě včas na těchto webových stránkách!

A jelikož základní část pomalu ale jistě spěje do svého finiše a vy budete chtít určitě co možná nejvíc obléknout klubové barvy, připomínáme možnost objednávání dresů podle vašeho konkrétního přání – tedy barvu, velikost, číslo i jméno, a to ať jakéhokoliv hráče nebo své vlastní. Dresy jsou dodávány v lhůtě 15 dnů.

Jak už jsme několikrát proklamovali, podle podobných měřítek si letos můžete objednávat i minidresy – na ty vám natiskneme jakékoliv jméno a číslo. I minidresy – kterými si můžete vyladit svoje auto nebo třeba kancelář – mají termín dodání 15 dnů. V prodeji jsou také stále oblíbenější hráčské kartičky OFS CLASSIC – od 24. ledna včetně dalších, nových jmen!

Jak nakupovat?

  • Ve stánku FANSHOPU v rohu zimního stadionu v rámci každého domácího utkání "A" týmu BK Mladá Boleslav.
  • V kanceláři Ing. Petry Volprechtové (Na Vinici 31, Mladá Boleslav) každé úterý od 9:00 do 11:30 a od 13:00 do 15:00.
  • Pokud si suvenýry nemůžete vyzvednout osobně, nabízí Bruslařský klub zaslání zboží prostřednictvím České pošty. Objednávky a konkrétní dohody prostřednictvím e-mailu petra.volprechtova@bkboleslav.cz. Do e-mailů na sebe uvádějte i telefonický kontakt! Připište rovnou také poštovní adresu, na kterou má být zboží zasláno.

Další detaily a samozřejmě kompletní nabídku najdete V KATALOGU!

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav