BK MLADÁ BOLESLAV

Jsou to hodně důležité tři body, ví Tomáš Urban

5. 2. 2016
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – V pátek večer se Bruslaři představili proti Zlínu. A měli na co navázat, vždyť junioři jej porazili v malé hale krátce před začátkem utkání 5:3. I A týmu se ale vedlo velmi dobře. Středočeši si dokázali vypracovat dvougólové vedení, hosté ale snížili, a tak domácí až do třetí třetiny neměli vůbec nic jisté. V té však dostali možnost dvojnásobné přesilové hry, již sice nevyužili, jenže v následné klasické početní převaze rozhodl krásným gólem do odkryté branky právě Tomáš Urban, kterého jsme po zápase pozvali před kameru.

"Čekali jsme, že půjde o nepříjemného soupeře, který měl úspěšnou sérii, v rámci které dokázal bodovat. Oni hrají hodně na beton, proto potěší o to víc, že jsme se dokázali prosadit. Tři góly a následné tři body jsou moc důležité, hlásí boleslavský útočník s číslem 55.

Zápas byl velmi dlouho nerozhodnutý a Zlínští měli pasáže, ve kterých dokázali Mladou Boleslav zatlačit. Jenže další branku přidat nedokázali, Bruslaři, které pohánělo skvělé domácí publikum, se naopak prosadili hned třikrát. "Jsme moc rádi, že jsme se trefili, protože oni by určitě jinak začali tlačit. Takhle jsme ten závěr neměli až tak náročný, protože to bylo o dva góly. Makali jsme jako tým, což je důležité," ví Tomáš Urban, který byl mimo jiné nominován reprezentačním trenérem Vůjtkem mezi náhradníky České hokejové reprezentace na následující mezinárodní zápasy.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav