BK MLADÁ BOLESLAV

Už čtyřletá tradice! Bruslaři opět předávali vysvědčení

13. 2. 2016
Autor: Klub
M l. B o l. – Už čtyři roky trvající tradice – předávání pololetních vysvědčení Patrony z řad Bruslařů dětem ze Základní školy Dr. Edvarda Beneše – opět sklidila velký úspěch. Pro své hodnocení si tentokrát přišly děti z prvních až sedmých tříd. Projekt Patronace sportovních tříd funguje od léta 2012 a sbližování a zároveň motivování malých hokejistů si pochvalují obě strany. Podívejte se na fotografie z předávání vysvědčení na ledě!

Prvňáci až sedmáci si pro svá vysvědčení přišli přímo na led ŠKOENERGO Arény, kde už na ně čekali jejich Patroni – Michal Bárta (1. třída), David Rittich (2. třída), Radan Lenc (3. třída), Tomáš Hyka (4. třída), Jan Holub (5. třída), Martin Růžička (6. třída) a Lukáš Pabiška (7. třída).

Nejdříve všechny přítomné žáky a jejich rodiče přivítala ředitelka školy Mgr. Brigita Šulcová, za Bruslařský klub pár slov pronesli sportovní manažeři Jaromír Látal a Martin Vejvoda.

Zástupce z každé třídy pak měl pro svého Patrona připravenu jednu záludnou otázku, na které hokejisté odpovídali. V nejednom případě dotazy skutečně pobavily!

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav