BK MLADÁ BOLESLAV

Matěj Stříteský: Zahrát si semifinále je skvělý pocit

5. 4. 2016
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Ani napočtvrté to nevyšlo. Boleslavští byli po Chomutovu dalším týmem, který nedokázal proti suverénnímu Liberci v play-off uhrát ani jeden zápas. Ačkoliv se Bruslaři dostali v posledním utkání sezóny do vedení, Bílí Tyři dokázali otočit vývoj utkání. Ve třetí třetině se sice Středočeši nadechovali k tlaku, o ten je však připravil pětiminutový trest. Za historickým úspěchem Bruslařského klubu i za posledním duelem série se ohlíží Matěj Stříteský.

"Celkově jsme tu sérii neodehráli až tak špatně, pokud nepočítám první domácí zápas. Za ten bychom se chtěli zpětně fanouškům omluvit, protože to se nám opravdu nepovedlo, hodnotil obránce Stříteský.

Boleslavští hokejisté se ve čtvrtém utkání sice dostali do vedení, jenže ve druhé třetině dokázal Liberec otočit průběh utkání. Zlomovým okamžikem mohl být možná gól, který vstřelili Bílí Tygři těsně před koncem druhé třetiny. "Takové góly vždycky hodně zamrzí. Je škoda, že jsme s nimi nedokázali hrát za vyrovnaného stavu, protože to vždy tým trochu srazí," ví pětadvacetiletý reprezentační bek, pro kterého dost možná sezóna ještě úplně neskončila.

"Vypadnutí po čtyřech zápasech nás hodně mrzí, na druhou stranu jsme ale nemohli čekat, že přejedeme Liberec 4:0 my. Chtěli jsme soupeře potrápit víc, ale bohužel jsme to nedokázali," mrzelo Matěje Stříteského, střelce druhé branky Mladé Boleslavi v zápase a zároveň poslední v sezóně 2015/2016.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav