BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslařský klub znovu podpořil dětské centrum v Mladé Boleslavi

6. 6. 2016
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Bruslaři splnili slib daný už v průběhu právě uplynulé sezony a paní primářce MUDr. Heleně Tomanové, která velí Dětskému centru při Klaudiánově nemocnici v Mladé Boleslavi, předali šek na rovných 50 tisíc korun.

Částka v sobě přitom nesla hned tři menší, Bruslařský klub ji totiž složil částečně z výtěžku dražby tří hokejek Richarda Krále, částečně z tržeb FANSHOPU v době soutěže o skútr a do třetice z aukce originálních hraných dresů mladoboleslavských hokejistů, která skončila před nedávnem.

Děti byly sice v době předání šeku na výletě, paní primářka Tomanová ale zástupcům Bruslařského klubu prozradila, že peníze budou využity na pobyt dětí na horách a také na nové houpačky na zahradu.

BK Mladá Boleslav dětské centrum v Mladé Boleslavi podporuje již několik let a plánuje v tom vytrvale pokračovat.

A není jediný. K dobré věci se tentokrát rozhodl připojit také jeden z partnerů Bruslařského klubu, společnost Hexagon Metrology s.r.o. Její šéf, pan Stephen Edwards, nám řekl: „Jsem moc šťastný, že jsme mohli pomoct a něco, byť malého, pro tyto děti udělat. Spolupráce s BK Mladá Boleslav je pro mě radostí a další takové spojení mě moc těší – zvlášť takové, které je pro dobrou věc.“