BK MLADÁ BOLESLAV

Liga mistrů: Zajistěte si vstupenky a pořiďte si mikiny s mega slevou!

10. 8. 2016
Autor: Klub
M l. B o l. – Champions League! Bruslaři si účast v této prestižní evropské soutěži vybojovali tím, že v loňské sezoně postoupili do semifinále. Ve své skupině mají běloruský Minsk a švédské Växjö a právě druhý zmíněný přijede do Mladé Boleslavi už v neděli 21. srpna. Nenechte si ujít toto nadnárodní střetnutí, které bude něčím mnohem víc než jen obvyklým srpnovým přípravným zápasem. A v čem jiném fandit než v parádní mikině, kterou si můžete pořídit s pořádnou slevou – jeden kus totiž dostanete už za „pětistovku“!

Na domácí zápasy Champions League NEPLATÍ permanentní vstupenky. Zajistěte si proto vstupenky v předprodeji, který proběhne:

  • ve čtvrtek 18. srpna od 9 do 12 hodin a od 13 do 16 hodin,
  • v pátek 19. srpna od 9 do 12 hodin.

Jednotná cena vstupného činí 100 Kč. Děti do 130 cm zdarma. Vstupné není vysoké a klub ho vnímá jako další podporu fanoušků. Vstupenky jsou bez místenek (kromě označených sedadel pro potřeby klubu), je tedy možné posadit se nebo postavit kamkoliv.

Pořiď si mikinu za SUPER CENU!

Ať v Evropě vidí, jak jsme jednotní! Neváhejte a kupte si mikinu za super cenu, jeden kus pořídíte už za 500 Kč! K dostání jsou dětské velikosti 134 a 146, dámské S a M a pánské S, M, L a XL.

Prodejní doba FANSHOPU je každé úterý od 10 do 12 a od 13 do 15 hodin a ve dnech zápasů od 16 do 16:45 hodin. Mikiny si můžete rovněž zakoupit v době předprodeje vstupenek na Ligu mistrů!