BK MLADÁ BOLESLAV

Soupeře jsme přebruslili, radoval se z výhry nad Motorem Tomáš Pospíšil

2. 9. 2016
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Poté, co si s Českými Budějovicemi poradil 5:0 starší dorost, nadělili debakl Jihočechům i hokejisté A týmu, kteří zvítězili 6:0. Dlouho sice trvalo, než padl první gól, nakonec se o něj ale postaral Tomáš Pospíšil, který se radoval dohromady ze dvou přesných střeleckých zásahů.

Ačkoliv Boleslavští přestříleli Motor vysoko 6:0, výhra se nerodila úplně hladce. Aspoň to tak v první polovině zápasu nevypadalo. "První třetina byla z naší strany ospalá. Potom jsme se do toho ale dostali a po prvním gólu už to bylo lepší. Je dobře, že jsme to zvládli dotáhnout do vítězného konce bez inkasovaného gólu," liboval si před novináři po zápase Tomáš Pospíšil.

Jak výsledek značí, mezi prvoligovými Českými Budějovicemi a extraligovou Mladou Boleslaví by se daly najít četné rozdíly. "Řekl bych, že je to hlavně to naše bruslení, které dělá problém každému týmu. Ukázalo se, že v tom jsme byli nakonec lepší.".

Hokejisty Mladé Boleslavi čeká už v úterý veledůležitý duel v rámci Ligy mistrů proti běloruskému Minsku. Bruslaři v něm musí soupeře bezpodmínečně porazit, aby mohli pomýšlet na postup ze skupiny L. "Víme, že musíme vyhrát minimálně o dva góly, ale chceme za každou cenu postoupit. Určitě se nebude jednat o jednoduché utkání, ale věříme, že máme na to, abychom to zvládli," burcuje před důležitým zápasem s Minskem dvougólový střelec proti Českým Budějovicím Tomáš Pospíšil.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav