BK MLADÁ BOLESLAV

Patrik Medáček z 8. třídy získal Olympijský odznak všestrannosti

26. 9. 2016
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Hráč 8. třídy a zároveň žák hokejové Základní školy Dr. Edvarda Beneše Patrik Medáček získal Olympijský odznak všestrannosti olympijských vítězů (OVOV) poté, co dokázal ovládnout prestižní finále této disciplíny v Brně.

Cesta Patrika Medáčka do celostátního finále OVOV rozhodně nebyla jednoduchá. Musel se probojovat přes školní a krajské kolo. Ačkoliv jej v celostátním finále konaném v Brně čekala silná konkurence a situace pro třináctiletého útočníka BK Mladá Boleslav nevypadala dlouho nejlépe, nakonec dokázal mimo jiné i díky běhu zvítězit.

„Po prvním dni patřilo Patrikovi 12. místo, ale druhý den začaly jeho silné disciplíny, v nichž se třikrát přehoupl přes hranici tisíce bodů. Výsledkovou listinou stoupal výš, až před závěrečným během na tisíc metrů ztrácel na vedoucího závodníka 35 bodů," ohlédl se za průběhem finále Patrikův učitel tělocviku ze Základní školy Dr. Edvarda Beneše. Tato škola s BK Mladá Boleslav dlouhodobě spolupracuje, vychovává pro klub a vzdělává nadějné a talentované hokejisty.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav